ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Качествен ултразвуков уред за борба с белки, порове, невестулки, норки, лисици и котки

Код на продукт: 6180-10

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Качественият ултразвуков уред за борба с дребни хищници (белки, порове, норки, невестулки и т.н.), лисици, котки и др. успява чрез излъчваните от него ултразвукови сигнали ефективно и трайно да защити имота ви от тези нежелани натрапници. Той може да предпази територия от 88 кв. м, прогонвайки животните, без да ги наранява по никакъв начин. Абсолютно безвреден е за вас, за дворното ви пространство, за насажденията ви, както и за птици или риби. Възможно е ултразвукът да се усеща и дразни и кучета.

Област на приложение:

Можете да монтирате ултразвуковият уред за борба с дребните хищници и други животни из всички открити части на имота ви, тъй като той е водоустойчив и е пригоден да издържа на всякакви климатични условия.

Как работи ултразвуковият уред за борба с дребни хищници, лисици, котки, белки, невестулки, порове и др.

Устройството трябва да се държи включено постоянно за поне 14 дни и едва тогава ще се постигне желания прогонващ ефект.

Може да работи с 1 бр. качествена алкална батерия от 9 V ( препоръчва се да използвате Duracell 9V за да осигурите по-дългия му живот), която не е включена в цената и опаковката или чрез използването на захранващия адаптер, който също не е включен в опаковката. Когато включите уреда, ще се активира LED червена светлина и датчик, който да засича движението и топлината на животните. Неговият обхват е 10 м за сектор от 100 градуса в права посока. Със сила на ултразвука от 20-45 kHz и честота на активиране 5- 10 сек, устройството ще успее да защитава територия от 88 кв. м. За да го поставите на земното ниво е необходимо само да използвате включения в опаковката кол за монтиране.

Внимание! Никога не натискайте силно лещата на уреда и никога не обръщайте уреда директно към ухото на човек или животно!

Важно: Поради характерните особености на слуховите възприятия на някои котки е възможно те да не се уплашат веднага от устройството и дори напротив - да се опитат да го приближат. В крайна сметка те обаче ще разберат, че е опасно за тях да прекрачват охраняемата от уреда територия и в рамките на 2 до 4 седмици, вие ще се отървете от нежеланите животни. Възможно е той да отблъсква дори и кучета.

Наименование: Concept Research PESTFree +

Произход: Concept Research, Англия

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен