ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Соларен уред за прогонване на: птици, котки, кучета и диви животни, чрез вода - за 100 кв.м.

Код на продукт: 60082-10

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Соларният уред за прогонване на птици, котки, кучета и диви животни чрез вода се захранва от слънцето и чрез мощната си водна струя и излъчваните мигащи светлини отблъсква пернатите, както и редица надземни вредители, нахлуващи в имота ви, като котки, кучета, лисици, зайци, сърни и всякакви други диви или питомни животни. Той се справя дори с птици като чапли и щъркели, осигурявайки сигурна защита за рибарниците.

Област на приложение и обхват на действие 

Соларното устройство с вода е предназначено за работа на открито, в: градини, ливади и обработваеми площи. Без проблем може да бъде монтирано и във водоеми като езера, язовири и рибарници.
Когато соларното устройство за отблъскване на птици и диви животни засече тяхното движение чрез PIR датчика си, ще се включи и водната струя, която обхваща радиус до 10 м. , с което се защитава площ от 100 кв. м. 

Как работи соларният уред за прогонване на птици и животни чрез вода?

Важно: Първоначално уреда за прогонване на котки, кучета, птици и диви животни, трябва да се остави на изключено положение на пряка слънчева светлина за около един или два дни. Така ще се заредят и активират соларните му батерии.

След като сте избрали удачно място за позициониране на устройството, поставете акумулаторните батерии (включени са в цената на соларното устройство), съединете пръскачката към базовото тяло, завъртете по посока на часовниковата стрелка и монтирайте към тялото соларния панел. Остава ви само да включите кабела на панела и да свържете маркуча към устройството. Използвайте стойката за забиване, за да можете прецизно да насочите уреда в желаната от вас посока.

Важно: Използваното количество вода за едно активиране на уреда е не повече от 400-600 мл., което го превръща не само в ефикасно, но и в много природосъобразно и икономично средство за справяне с проблема с нежеланите птици и животни. 

Размери на уреда отблъскващ с водна струя вредителите: 63.5 cm х 20.5 cm х 7 см

Наименование: Gardigo Solar Wasser Tierabwehr

Гаранция: 24 месеца

Произход: GARDIGO, Германия

Опаковка: 1 бр., включваща соларното устройството, подвижна скоба, слънчев панел, съединител за маркуч и 3 акумулаторни батерии тип  3 x AA Ni-MH от 800 mA


Още ефективни продукти
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен