ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Уред прогонващ и отблъскващ с ултразвук: кучета, котки, белки, лисици и зайци

Код на продукт: 6176-10

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Кои домашни и диви животни прогонва този уред чрез ултразвук?

Уредът против кучета, котки, белки, лисици и зайци представлява ултразвуково устройство, носещо името Pestfree, който ефикасно ще ви предпази от тези нежелани вредители като ги прокуди от градината ви без по никакъв начин да вреди на околната среда, хората, птиците или пък на зеленината в двора ви. Според клиенти действа добре и срещу порове и невестулки.

Как работи уредът за прогонване на неканените животни (котки, кучета, белки, лисици и зайци)?

Уредът за прогонване на нежеланите животни трябва да стои постоянно включен поне 14 дни преди да се постигне желания прогонващ ефект.

Устройството разполага с детектор за движение и топлина, който веднага засича и отблъсква натрапниците в двора ви, като успява да защити около 88 кв.м площ., която вие сами определяте. Той се задейства в интервал от 5-10 секунди, а честотата на ултразвука му е от 20- 45 килохерца. 

Устройството, което прогонва и отблъсква с ултразвук нежеланите животни може да работи както с алкална батерия от 9 V, така и с адаптер HAMA AC/DC"Eco, 600"mAh, 9V. Батериите и адаптера не са включени в комплекта. Необходимо е само да го вкопаете в земята и да го включите (ще видите, че ще светне LED светлина в червен цвят).  Има обхват от около 10 метра при сектор от 100 градуса и е устойчив на всякакви атмосферни условия.

Важно: Доказано е, че някои породи котки, особено белите, имат затруднен слух и е възможно да не реагират на ултразвуковия уред. Също така котките ще се обезпокоят от това, което достига до слуха им и може както от любопитство да застанат директно до уреда, така и да избягат от него. В крайна сметка до 1 месец надали ще има котка или друго нежелано  животно, което да прекрачи „забранената“ от вас зона.

Внимание! Никога не насочвайте ултразвуковият  апарат в пряка близост срещу ушите на човек или домашен любимец и не натискайте лещата!

Наименование: Pestfree

Произход: Concept Research, Англия

Опаковка: 1 бр. Х 140 гр.


Още ефективни продукти
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен