ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Капан за дървеници - леплив картонен детектор за контрол на дървеници

Код на продукт: 0081

В наличност

Този продукт има минимално количество на поръчка 8
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Залагането на поне няколко бройки от тези детектори е първото нещо, което трябва да направите, ако имате дори минимални подозрения, че сте нападнати от дървеници.  Продукта е английски и се предлага под формата на картонена конструкция, обмазана с незасъхващо лепило в комбинация със специфичен атрактант - сексуален феромон. Детекторът служи за улавяне на дървениците с цел първоначално отчитане на мащаба на нападението им, а също и за уточняване на ефекта от последвалите срещу тях обработки.

Начин на употреба: Отстранете предпазната хартия на детекторния капан от повърхността с лепилото. Сгънете крилата по перфорациите и ги закрепите едно към друго с издатъка и прореза за него. Накрая прегънете навътре под ъгъл 30˚ малките повърхнини от двете открити страни на капана, като внимавате да не залепнат за лепилото. Залагайте индикаторните картончета на пода, зад таблите или страниците на леглата, под мебели и на други укрити места. Оставете контролните капаните да действат 1 седмица, след което направете първото отчитане. Инспектирайте ги на редовни интервали, за предпочитане всяка седмица и записвайте броя на уловените за периода екземпляри във всеки капан. Наличието на дори на една уловена дървеница  е сигурен сигнал, че трябва да се направи професионално третиране срещу дървениците, тъй като те са изключително упорит и труден за отстраняване вредител. Детекторните лепливи капани са ефективни за около 4 седмици.

Действие на продукта: Капанът представлява картонена конструкция, промазана с незасъхващо лепило, в което е разтворена високо ефективна смес от атрактанти. Насекомите се привличат от атрактантите след което залепват върху лепилото на капана и така могат лесно да се идентифицират и преброят.

Разходна норма: Около 5 бр. лепливи капани за улавяне на дървеници са необходими за жилище с размер до 50 кв.м. - средно на 10 кв.м. се залага по един детектор. Подменят се при запълване с инсекти, след запрашаване и замърсяване или след поне 1 месец.

Област на приложение: Предназначен за контрол над дървениците предимно в закрити помещения.

Важно: Да се съхранява на сухо и проветриво място, при температура 0 С, отделно от ароматни вещества, особено други пестициди, тъй като е възможно е продуктът да поеме тяхната миризма и така да загуби своята привлекателност за целевите насекоми.

Наименование: Детектор за дървеници

Състав: Сексуален феромон върху леплива повърхност. Нетоксичен продукт.

Произход: Великобритания

Опаковка: Минимално количество 5 бр.


Още ефективни продукти
Препарат Атрацид ДФ - Бран Инсект

Препарат Атрацид ДФ

190.00 лв.167.00 лв.
Не е наличен