ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Симетрол Супер ЕВ е течен концентрат за унищожение на дървеници и др.

Код на продукт: 0069

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Симетрол Супер ЕВ е подходящ освен срещу дървеници, но и за унищожаване на други пълзящи насекоми, като: хлебарки, бълхи, мравки, стоножки, сколопендри (скрипи), кърлежи и др.

Препаратът е най-добър за унищожаване на постелни (креватни) дървеници, а след това на хлебарки и бълхи. Дори смело може да твърдим, че т
ова е може би най-добрия препарат срещу дървеници предлаган и разрешен за употреба в момента в България, обаче тези вредители в 90% от случаите искат професионална намеса и специален подбор и редуване на препаратите. Все пак дървениците са твърде специфичен и труден за унищожение вредител и е добре да се комбинират и други препарати при борбата с тях, като например Цитрол Форте. За професионална обработка срещу дървеници може да ни потърсите на 0878 20 12 21 и 0888 44 99 49.

Описание: Този биоцид се предлага под формата на концентрирана течна микро емулсия на масло във вода, като се прилага, разреден с вода чрез опръскване с пръскачка. Не оставя видими следи по предметите и пода, ако се разреди в описаната по-долу концентрация, а и дори да остави лесно може да бъде отмит, но ако го направите преждевременно, то препарата няма да ви защити от постелните дървеници и другите вредители за които е подходящ.

Начин на употреба: След разреждане с вода в необходимото съотношение се третират местата, които насекомите обитават или по които се придвижват. При наличие на хлебарки се третира: зад первази, по дюшемета, около водопроводни тръби, рамките на врати и прозорци, зад мебели и електрически уреди, мивки, чекмеджета и етажерки. При наличие на дървеници се опръскват лицеви дъски, рамките и сглобките на легла и мебели, под свободни подови настилки, рамките на вратите, картини, шкафове и первази на паркети. Третирането може да се повтори след 7-14 дни или при нужда. Да се прилага под формата на груб спрей с ниско налягане (1-2 бара) от разстояние 30 см. Не отмивайте препарата докато не сте сигурни, че сте унищожили цялата популация от креватни дървеници. 

Действие на продукта: Този препарат е най-силната комбинация срещу постелни дървеници предлага в България. Съставен е от четири активни вещества, благодарение на които той има мощен убиващ ефект, бързо първоначално действие и продължителен остатъчен ефект на растежния регулатор. Биоцидът действа ефективно дори там, където другите се провалят. Не оставя петна и няма мирис. Предлага се в течна форма. Лесен за дозиране и разреждане.

Разходна норма: 5 л. готов разтвор/100 кв.м. обработвана повърхност. При слаба заселеност: 25 мл. препарат се разрежда в 5 л. вода за 100 м2. При силна заселеност: 50 мл. препарат се разрежда в 5 л. вода за 100 м2

Област на приложение: Този инсектицид е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за борба с хлебарки, креватни дървеници и бълхи, с приложение: на открито, в жилищни сгради, здравни и лечебни заведения, обекти с обществено предназначение, индустриални обекти, складове, мелници, животновъдни ферми, обекти за производство и търговия с храни, транспортни средства и др.

Важно: Преди обработка, помещенията се освобождават от хора и животни. Изнасят се храни, напитки, аквариуми. Да се спазват стриктно правилата за безопасно приложение на препарата. Да се прочете етикета. Да се избягва контакт с кожата и очите. Да не се пие, яде и пуши по време на работа. След приключване на обработката и преди почивка ръцете да се измият основно със сапун и вода.

Наименование: Симетрол Супер ЕВ (Simetrol Super EV)

Състав (АДВ):
- При разреждане 25мл/5 л: 0.125 % циперметрин, 0.05 % тетраметрин, 0.1 % пиперонил бутоксид, 0.005 % пирипроксифен.
- При разреждане 50 мл/5 л: 0.25 % циперметрин, 0.1 % тетраметрин, 0.2 % пиперонил бутоксид, 0.01 % пирипроксифен. 

Произход: Великобритания

Опаковка: 500 мл.


Още ефективни продукти
Препарат Атрацид ДФ - Бран Инсект

Препарат Атрацид ДФ

190.00 лв.167.00 лв.
Не е наличен