ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарат против дървояди за вътрешна и външна употреба - Импралит (Impralit)

Код на продукт: 0082

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

В момента този продукт не е наличен, но извършваме пръскане срещу дървояди - за контакт 0878201221


Описание на препарата за инпрегниране Импралит (Impralit):

Импралит (Imprlait) е качествен френски продукт за борба с дървояди (дървесни червеи). Предлага се под формата на концентрат, от който можеха да се приготвят водни работни разтвори. Прилага се чрез опръскване, намазване, потапяне и инжектиране в засегнатите дървени повърхности. 

За какви вредители е подходящ този силен и качествен инпрегнант?

  • Дървояди (дървесни червеи)
  • Дърворазрушаващи гъби
  • Посиняване
  • Плесени

Начин на употреба на инпрегнанта Импралит (Impralit):

Задължително е премахването на всички видове покрития от дървото преди приложението на продукта. Използвайте чиста вода без утайки за приготвяне на разтвора. Напълнете на половина пръскачката с вода и добавете препарата за инпрегниране и унищожаване на дървояди. Изчакайте 2-3 минути и разбъркайте енергично сместа. Долейте вода по норма. Изчакайте 5 минути, разклатете отново и пристъпете към прилагане на препарата за защита от дървояди. Ако обаче не желаете сами да извършите обработка срещу дървояди в жилището си, може да се доверите и свържете със специалистите на Бран Инсект.

Действие на продукта против дървесни червеи: 

Този препарат за дървояди с консервант в него има профилактично и лечебно приложение, както за предпазване на нападнато дърво, така е и подходящ за унищожаване на дървояди във вече заразена дървесина. Продуктът има изключително дълго остатъчно действие. Отровата за дървояди е без мирис е и не оцветява дървесината , както и не омазнява.

Разходна норма на препарата инпрегнант срещу дървояди:

Препарата се предлага се под формата на концентрат. Приготвя се работен разтвор с вода в съотношение 1:9.

Разходната норма на Импралит (Impralit) е: средно 20 мл. концентрат за 1 m², когато се нанася чрез ръчна пръскачка върху дървесината или 2 литра концентрат за 1 m³, ако се нанася в автоклав - уред за инпрегнация на дървесина.

Област на приложение на инпрегнанта:

Този инсектицид е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за третиране на дъски, греди, рамки, мебели и други повърхност нападнати от дървояди. За разлика от други инпрегнанти може и е одобрен за ползване и на закрито.

Важно: Работният разтвор с препарата Импралит  да не се приготвя в по-големи количества, отколкото са необходими за еднократна употреба. Хора и животни да не влизат в контакт с третираните повърхности, докато не изсъхнат. Да се избягва вдишването, контакт с кожата и очите. Да не се яде, пие и пуши по време на работа. Много хора смятат, че дървениците и дървоядите и ларвите им - дървесните червеи, са едно и също насекомо, но това не е така. Основната разлика е, че дървояда и ларвите му нападат дървените материали, а дървениците атакуват хората, хранейки се с тяхната кръв. Ето защо предлагаме и препарати срещу дървеници

Наименование: "Impralit-IT" - силен препарат инпрегнант за борба с дървояди и др.

Състав (АДВ): 30 г/л бифентрин

Произход: Франция

Опаковка: 1 л, 3 л, 5 л, 10 л и 1000 л


Още ефективни продукти