ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Гел срещу хлебарки на BAYER Максфорс (Maxforce) на ниска цена

Код на продукт: 0164

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на препарата:

Максфорс е качестве гел срещу хлебарки разработен от гиганта в индустрията за борба с вредители BAYER. За максимално улеснение на клиентите гела за хлебарки е в спринцовка, чрез която изключително лесно се нанася в жилища, лечебни заведения или търговски и обществени обекти. Продаваме го в разфасовки от 5 г и 20 г на топ цени и гарантираме, че е оригиналния продукт в оригинална си опаковка.  Препарата е във вид на гел в млечен цвят, който е незабелижим при нанасяне. Този инсектицид въздейства върху централната нервна система на насекомите, което го прави много ефективен срещу хлебарките.

Начин на употреба на Максфорс:

 Залагайте гела против хлебарки на BAYER на местата където ги забелязвате, около тръби, зад и под електро уреди, по пантите на шкафовете в кухнята, в отдушника на банята и в колкото може повече помещения. За ударен ефект при по-големи популации от хлебарки е добре да комбинирате Максфорс с някой от течните ни препарати срещу хлебарки.

Важно за правилната употреба на препарата:

Необходимо е да се обработва профилактично с гела за хлебарки Максфорс на всеки три месеца, за да е максимално атрактивен и да привлича силно хлебарките. При много големи популации от хлебарки, може да се наложи повторна обработка между 20-я и 30-я днес след първата, като в тези случаи поддържащото третиране се прави три месеца след втората обработка, а не след първата.

Разходна норма на гела против хлебарки:

Гела се залага точково, както е описано в текста по-долу, като разходната норма зависи от популацията на хлебарките, вида им и най-вече размера на помещението. Имайте предвид, че една точка с диаметър 3 мм съдържа 0.25 г примамка Максфорс, а отровна точка от 6 мм съдържа двойно повече количество от гела на BAYER срещу хлебарки т.е. 0.50 г.
- При ниска заселеност от инсекти се поставят 10-20 точки от гела Максфорс всяка с диаметър 3 мм при площ до 30-40 кв.м. 
- При висока популация от хлебарки се залагат 10-20 отровни точки, но вече с диаметър 6 мм отново разходната норма е изчислена при помещения до 30-40 кв.м., като при по-големи площи се залага по-голямо количество точки.

НаименованиеМаксфорс (Maxforce) - гел срещу хлебарки

Състав (АДВ): 2,15% имидаклоприд, хлорникотинилов инсектицид 

Произход: BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE - France

Опаковка: 20 г


Още ефективни продукти