ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Магнум гел хлебарки е силна отрова с феромон в капсула

Код на продукт: 0131

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на Магнум гел: Това е силна и качествена испанска отрова  за борба с хлебарките, която е поставена в лесен и безопасен за употреба пластмасов контейнер.  Съдържа уникална комбинация от два отровни за хлебарките инсектицида заедно с хранителна примамка в съчетание със сексуален феромон. Иначе казано всичко, което може да задоволи нуждите на една гладна или искаща да се размножава хлебарка.

Начин на употреба: Отчупете края на пластмасовата капсула на указаното място и внимателно  изстискайте гела в легенчето на капсулата. Поставете капсулата с отровата в близост до местата където обичайно обитават хлебарките. Подходящи места за целта са по-влажните и по-топли помещения и места, като бани и кухни - в кухненски шкафове с храни, чекмеджета, около тръбите в банята, до електроуреди и ел. инсталации, зад машини, хладилници, перални, миялни, под умивалници и пр.

 

 

Важно:  Когато прилагате „Магнум гел за хлебарки“ не трябва да опръсквате с други инсектициди,  местата в които сте поставили от капсулите, за да не се получи обратен ефект.

Действие на Магнул гел за хлебарки: Както описахме и по-горе препарата е комбинация от две активни вещества и хранителна примамка със сексуален феромон. Хлебарките консумират отровата заложена в капсулите, след което пренасят част от нея в гнездата си и така заразяват укрилите се хлебарки т.е. получава се ефекта на доминото (каскаден ефект) - една хлебарка поразява десетки други.

Важно: Действието на тази отровата срещу хлебарки продължава до 4-я месец от поставянето, като ако е силно завишена числеността от хлебарки, може да се наложи и по ранно залагане.

Разходна норма: Поради силните си съставки една опаковка от „Магнум гел за хлебарки“ може да убие до 15 000 хлебарки и е достатъчна за площ от 90 м².

Област на приложение: Този препарат е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за ползване в бита. Подходящ е за индивидуални обработки т.е. за локално приложение срещу хлебарките в частни жилища и обществени сгради, като: фирмени офиси, училища, кина, театри, хотели, складове, болници, предприятия за производство и търговия с храни, транспортни средства и пр.

Важно: Макар тази силна и отровна гелова примамка да е поставена придвидливо в капсула и да съдържа Bitrex, който възпрепятства поглъщането от деца, все пак е нужно да я държите далеч от деца и домашни любимци. За по-добър унищожаващ ефект срещу хлебарките, моля съхранявайте Магнум гел капсулите в температурен диапазон от 5ºC до 45ºC.

Наименование: Magnum Gel IGR Plus (гел за хлебарки)

Състав (АДВ): Имидаклоприд - 2.15 г/ 100 г; S-метопрен - 0.5 г/ 100 г.

Произход: Испания

Опаковка: 6 капсули по 2.5 г


Още ефективни продукти