ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Делтасект – мощен инсектицид за борба с летящи и пълзящи насекоми

Код на продукт: 0123

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Подходящ за: хлебарки, бълхи, мравки, дървеници и други вредители. При обекти с дървеници ви съветваме да се доверите на професионализма ни и да ползвате фирмата ни за борба с тях - само тогава гарантираме 100% качествен ефект. 

Описание: Ефикасният инсектицид за борба с летящи и пълзящи насекоми на ексклузивна цена се предлага под формата на концентрирана течност, от която се приготвят работни разтвори, с които се третират поразените от инсекти помещения. Опаковките в които се предлага са от 25 милилитра и от 1 литър.

Начин на употреба: От концентрираният препарат се приготвят работни разтвори, които се прилагат чрез опръскване на помещенията, нападнати от вредители, като обработките се извършват с помощта на гръбни, ръчни или моторни пръскачки. Третират се местата, където насекомите преминават или се укриват – подове, стени, первази и пролуки. При по-голяма населеност може да се наложи повторна обработка.

Действие на продукта: Мощният инсектицид Делтасект е на топ цена и е подходящ за борба с насекоми в затворени помещения. Съдържа активно вещество Делтаметрин с бързо убиващо насекомите действие. Той има мощен първоначален и продължителен остатъчен ефект.

Разходна норма:

Срещу хлебарки, дървеници и бълхи: 60 мл концентрат се разреждат в 5 л вода за опръскване на 100 кв.м. площ.

Срещу мравки и бръмбари: 50-60 мл концентрат в 5 л вода за третиране на 100 кв.м.  площ.

Срещу летящи насекоми: 50 мл концентрат в 5 л вода за обработка на 100 кв.м. площ.

Област на приложение: Този ефикасен биоцид срещу летящи и пълзящи насекоми е на изгодна цена и е одобрен за професионална употреба от МЗ и е предназначен за третиране на затворени помещения – жилищни, търговски и обществени, където се наблюдава нападение на вредителите.

Важно: Да се третират единствено повърхности, недостъпни за деца и домашни животни. Биоцидът не бива да влиза в контакт с храна, хора и животни и с незащитено електрическо оборудване. Де не се прилага в помещения, където се приготвя или съхранява храна. Да се използват предпазно облекло и маски при работа с препарата.

Наименование: Делтасекст

Състав (АДВ): Делтаметрин 2.5 г/100 г

Произход: Sharda, Индия

Опаковка: 25 мл и 1 л


Още ефективни продукти
Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки - Бран Инсект

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен