ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Добол (2мг) – ефикасен препарат на гранули за унищожаване на мравки

Код на продукт: 0097

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Имаме наличен Добол от 50 г и 300 г 

Описание:
Френският препарат за унищожаване на мравки Добол (2 мг) е изключително ефективен и на изгодна цена. Предлага се под формата на микро гранули, които са с дълготрайно остатъчно действие и нямат мирис - това дава възможност да се използва освен на открито и в затворени помещения.

Начин на употреба: Добол е готов за директна употреба. Използва се, като се третират местата, където мравките се движат или обитават – най-често покрай стени, около и в пукнатини и цепки, на входа на гнездата им.

Действие на продукта: Препаратът за унищожаване на мравки Добол (2 мг) освен, че е на супер цена действа на принципа на атрактантите. Мравките събират и пренасят примамката, която е под форма на микро гранули в гнездата си, като хранят с нея ларвите и царицата. По този начин цялата колония загива в рамките от една седмица до 10 дни.

Разходна норма: Един или два флакона от 50 г са достатъчен за обработката на нормална къща с дворно място. Прилага се по 3 различни начина:

  • Поръсване: Използва се фин слой от препарата за борба с мравки Добол при разходна норма от 20 г/кв.м

  • Опръскване: 100 г от препарата в 1 л вода за 5 м² (0,02% по АДВ). Пръскайте от разстояние 30 cm. Да се използва ръчна пръскачка с ниско налягане до 2 атмосфери.

  • Омокряне: Прилага се само за употреба на открито. В лейка се смесват 20 г от препарата с 1 л вода за 1 м² (0.004% по АДВ). Третират се входовете на гнездата, около тях и пътеките, по които се движат мравките.

Област на приложение: Този ефикасен френски инсектицид е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за борба с мравки на закрито и открито – частни жилища и сгради, обекти с обществено предназначение, индустриални обекти, обекти за производство и търговия с храни, здравни и лечебни заведения, транспортни средства и около основите на сгради.

Важно: При обработка чрез опръскване е необходимо да се изнесат или покрият храни, напитки, прибори, терариуми, аквариуми и клетки с животни.

Наименование: Добол (2 мг)

Състав (АДВ): 2 г/кг ацетамиприд

Произход: Франция

Опаковка: 50 г и 300 г


Още ефективни продукти
Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки - Бран Инсект

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен