ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи...

Код на продукт: 0165

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Имаме налични само няколко бройки Фикам от 500 г! 


Това е един от най-качествените инсектициди, който някога сме продавали и с който са работили екипите ни!!!


Описание на инсектицида "Фикам ВП 80"
: Това е не само изключително силен инсектицид на BAYER, но е може би и един от най-незаменимите им продукти т.е. дава изключително добри резултати при проблеми с много видове насекоми, сред които: хлебарки, бълхи, дървеници, сколопендри (стоножнки), мравки,кърлежи, оси, мухи и други. За по-големи площи се предлага в опаковка от 500 г, а за частни жилища може да се закупи на много по-ниска и изгодна цена неговата по-малката разфасовка от 15 г. Препарата в малката опаковка не отстъпва по качество защото притежава отличното запечатване. 

Начин на употреба: Прахообразния инсектицид се разтваря в хладка или дори студена вода, но никога в топла вода. След това хубаво се разбърква докато напълно се разтвори във водата. По време на пръскането с "Фикам ВП 80" трябва периодично да го разбърквате защото част от препарата може да се утаи на дъното. Нанася се там където има насекоми. Предлагаме и друг по-евтин широкоспектърен инсектици на БАЙЕР - Солфак.

Разходна норма на инсектицида на BAYER:

При пълзящи насекоми (хлебарки, дървеници, мравки, кърлежи и други) - за  помещение от 100 кв.м. в 5 литра вода се слагат от 15 г до 30 г от широкоспектърния инсектицид "Фикам ВП 80".

При обработка срещу мухи за  помещение от 100 кв.м. в 5 литра вода се слагат от 15 г от препарата "Фикам ВП 80" и се добавя и 50 г захар към разтвора.

Важно: Инсектицида да се пази от деца и да се съхранява в оригиналната опаковка, затворен плътно, на хладно място и далеч от храни,  напитки и фуражи при температура от 0 до 30 градуса.

Наименование: „Фикам ВП 80“ – широкоспектърен инсектицид на BAYER

Състав (АДВ): Бендиокарб: 80 %;

Произход: BAYER -  ENVIRONMENTAL SCIENCE - France

Опаковка: 500 г


Още ефективни продукти