ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Репелент за прогонване и отблъскване на градински охлюви и голи охлюви

Код на продукт: 0122

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на препарата срещу охлюви:

Този прахообразен продукт представлява напълно безвреден гранулиран репелент за отблъскване и прогонване на градински и голи охлюви на открито. Произведен е в Италия и се предлага в готова за употреба форма, като представлява ароматна бариера с дълготрайно действие.

Начин на употреба:

  • В земеделски площи и градини: поръсва се на местата, подлежащи на защита срещу голи и градински охлюви, като се разпространява във форма на единичен кордон с широчина около 10-15см.
  • В саксийни насаждения: заложете линия от 2-3 см по ръба на цялата саксия, така ще ограничите достъпа на охлювите от всички страни.

Действие на продукта: Ефикасният репелент срещу нашествие на охлюви е на екслузивна цена и работи успешно срещу всички видове охлюви. Представлява многокомпонентна смес, съдържаща минерални вещества от филосилициева хидратирана скала. Извършва дехидратиращо и отблъскващо действие, като отделя и неприятна за охлювите миризма. Действието на детергента се състои в прогонващ ефект, чрез изграждане на натурална ароматна бариера, целяща да държи вредителите далеч от третираните площи без да ги убива. 

Разходна норма: В зависимост от площта на засегнатия терен.

Област на приложение: Ефективният репелент срещу голи и градински охлюви е на изгодна цена и не се класифицира в категориите на опасност, поради което не се нуждае от разрешение на МЗ за пускане на пазара. Той е предназначен за прогонване и отблъскване на охлюви на открити терени: в градини, тревни площи, оранжерии, плодни насъждения и др.

Важно:

  • Следвайте указанията за работа, дадени от производителя. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и нецелеви животни. Дръжте добре затворен, на сухо и проветриво място.
  • Производителя периодично сменя визията на опаковката, затова може да има разминавания във визията, но не и в качеството на препарата.

Наименование: Прогонващ продукт за отблъскване на градински охлюви и голи охлюви

Състав (АДВ): Минерални вещества от филосилициева хидратирана скала (камък).

Произход: Италия

Опаковка: 1 кг


Още ефективни продукти
Био спрей с репелент против ужилване от комари - Бран Инсект

Био спрей с репелент против ужилване от комари

29.00 лв.
В наличност
Лепливи ЕКО ленти за улавяне на хранителни молци - Бран Инсект

Лепливи ЕКО ленти за улавяне на хранителни молци

18.99 лв.
В наличност