ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Репелент за прогонване и отблъскване на градински охлюви и голи охлюви

Код на продукт: 0122

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Описание: Този италиански продукт представлява напълно безвреден гранулиран репелент за отблъскаване и прогонване на градински и голи охлюви на открито. Предлага се в готова за употреба форма и представлява ароматна бариера с дълготрайно действие.

Начин на употреба: Поръсва се на местата, подлежащи на защита срещу голи и градински охлюви, като се разпространява във форма на единичен кордон с широчина около 10-15см.

Действие на продукта: Ефикасният репелент срещу нашествие на охлюви е на екслузивна цена и представлява многокомпонентна смес, съдържаща минерални вещества, отделящи неприятна за охлювите миризма. Действието на детергента се състои в прогонващ ефект, чрез изграждане на натурална ароматна бариера, целяща да държи вредителите далеч от третираните площи без да ги убива. 

Разходна норма: В зависимост от площта на засегнатия терен.

Област на приложение: Ефективният репелент срещу голи и градински охлюви е на изгодна цена и не се класифицира в категориите на опасност, поради което не се нуждае от разрешение на МЗ за пускане на пазара. Той е предназначен за прогонване и отблъскване на охлюви на открити терени: в градини, тревни площи, оранжерии, плодни насъждения и др.

Важно: Следвайте указанията за работа, дадени от производителя. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и нецелеви животни. Дръжте добре затворен, на сухо и проветриво място.

Наименование: Репелент за отблъскване и прогонване на градински охлюви и голи охлюви

Състав (АДВ): Минерални вещества от филосилициева хидратирана скала (камък).

Произход: Италия

Опаковка: 1 кг


Още ефективни продукти