ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Нетоксичен капан за оси с атрактант

Код на продукт: 0078

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Подходящ още: Този капан срещу оси е подходящ още и за привличане на стършели.

Описание: Този нетоксичен продукт за контрол на оси, стършели и други представлява капан, под формата на полипропиленов плик, в който се добавя атрактант Целта на капана е да привлича само вредните жилещи насекоми – без да е атрактивен за пчели, което го прави подходящ за залагане до пчелни кошери.

Начин на употреба: Развийте капачката на капана, отворете бутилката с атрактант и внимателно налейте в капана до обозначението. Окачете примамката да виси в близост до проблемните зони, на открито слънце и далече от храна или места със струпване на хора. Ако се налага да използвате повече капани против оси, поставяйте ги на интервали от 10 м, като при голямо нападение е допустимо да се разполагат и по-близо един до друг. Проверявайте нивото на примамката и при нужда доливайте с вода до обозначението. Не оставяйте капана да изсъхне. Подменете го след като се напълни с оси, като затегнете обратно капачката и го изхвърлите в контейнер за събиране на битови отпадъци. Залагайте привечер, когато осите са слабо активни. Може да третирате и рано сутрин - още преди изгрев слънце.

Действие на продукта: Привлича оси и други неприятни насекоми. Безопасен за пчели - съдържа вещество, отблъскващо полезните насекоми. Не съдържа пестициди и други токсични вещества.

Разходна норма: Този продукт запазва своето действие през целия сезон, като към него се долива единствено вода. При нужда от повече капани, те трябва да се залагат на разстояние 10м един от друг.

Област на приложение: Тъй като този продукт не съдържа токсични вещества, не е биоцид, той не изисква разрешение от МЗ за пускане на пазара. Прилага се единствено на открито.

Важно: Веднага след обработката напуснете мястото, където е гнездото на осите, за да предотвратите ужилване от насекомите, тъй като е възможно да ви нападнат. Пазете далече от достъпа на деца. Не съхранявайте разреден атрактант в затворена бутилка, тъй като може да се пръсне от налягането на образувалите се газове.

Наименование: Капан за оси с атрактант

Състав (АДВ): Не съдържа химикали, а само атрактанти за привличане на оси, стършели и други жилещи насекоми, като е напълно безвреден за пчели.

Произход: Великобритания

Опаковка: 1 капан с връв за окачване + 1 бутилка с примамка 500 мл.


Още ефективни продукти
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен