ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарат срещу паяци - прогонва и отблъсква паяци без да ги убива

Код на продукт: 0054

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на препарата срещу паяци:

  • Препарата срещу паяци представлява течен продукт готов за употреба, който за по-лесно нанасяне е поставен в шише с пулверизатор.
  • Това е специализирано средство разработено само за отблъскване на паяци и е продукт, който не е отровен за тях,  а е напълно безвреден също за хората и животните.
  • Третираните с препарата места стават неприятни за посещение от паякообразните след 5-14 дни от нанасянето му.

Начин на употреба на препарата против паяци

Преди да започнете пръскането с продукта, трябва да почистите отлично всички паяжини и да разклатите добре шишето с разтвора. Пръскайте с препарата от дистанция 20-30 см. до степен на слабо омокряне на третираните повърхности. Обработвайте от горе надолу по стените, около прозорците и въобще по площта където сте забелязвали да лазят паяци, както и директно върху местата където са били разположени паяжините им.

Действие на препарата, който е подобен на репелент за паяци:

Този прогонващ продукт срещу паяци не е репелент, но отлично отблъсква паяците от любимите им местообитания. Добре е обработката да се повтори след около 1 месец или при наличието на паякообразни. Не е отрова или инсектицид и следователно не ги убива, а само ги прогонва.

Област на приложение:

Средството може да се ползва и в жилищни помещения, както и в медицински заведения с болнолежащи.

Важно: Този препарат срещу паяци не съдържа отровни съставки, но трябва да се държи далече от топлинни източници в плътно затворени опаковки, които да са поставени в хладно и сухо помещение. Не трябва да замръзва. Дръжте подобния на репелент продукт против паяци далеч от деца и домашни животни. В случай на контакт с очите, измийте веднага с вода. Не използвайте продукта за други цели, различни от предназначението му.

За продължителен ефект и дълготрайно предпазване от паяците е добре да нанасяте препарата всеки месец или веднага при появата на паякообразни.

Наименование: Течен прогонващ продукт за отблъскване на паяци 

Състав (АДВ): Вода, нейонни емулсии и натурални екстракти

Произход: Италия

Опаковка: 750 мл.


Още ефективни продукти