ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарат срещу паяци - репелент на цена 33.90 лв.

Код на продукт: 0054

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Описание на препарата:

Това специализирано средство против паяци е течен репелент т.е. продукт който не е отровен препарат и е безвреден както за хората и животните, така и за самите паяци. За по-лесно нанасяне е поставен в шише с пулверизатор. Третираните с продукта места стават неприятни за посещение от паякообразните след 5-14 дни от нанасянето му.

Начин на употреба на препарата против паяци

Преди да започнете пръскането с продукта, трябва да почистите отлично всички паяжини и да разклатите добре шишето с разтвора. Пръскайте с препарата от дистанция 20-30 см. до степен на слабо омокряне на третираните повърхности. Обработвайте от горе надолу по стените, около прозорците и въобще по площта където сте забелязвали да лазят паяци, както и директно върху местата където са били разположени паяжините им.

Действие на репелента за паяци:

Отблъсква и прогонва паяците от любимите им местообитания. Добре е обработката да се повтори след около 1 месец или при наличието на паякообразни. Не е отрова или инсектицид и следователно не ги убива, а само ги прогонва.

Област на приложение:

Средството може да се ползва и в жилищни помещения.

Важно: Този препарат срещу паяци не съдържа отровни съставки, но трябва да се държи далече от топлинни източници в плътно затворени опаковки, които да са поставени в хладно и сухо помещение. Не трябва да замръзва. Дръжте репелента против паяци далеч от деца и домашни животни. В случай на контакт с очите, измийте веднага с вода. Не използвайте продукта за други цели, различни от предназначението му.

За продължителен ефект и дълготрайно предпазване от паяците е добре да нанасяте препарата всеки месец или веднага при появата на паякообразни.

Наименование: Течен репелент за отблъскване на паяци 

Състав (АДВ): Вода, нейонни емулсии и натурални екстракти.

Произход: БРУЕР - Италия

Опаковка: 1000 мл.


Още ефективни продукти