ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Ерадират – органичен неотровен БИО родентицид за унищожаване на плъхове и мишки

Код на продукт: 0124

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Ерадират е уникален БИО родентицид разработен по иновативна формула, която унищожава плъховете и мишките без да вреди на природата. Предлагаме продукта на изключително ниска цена. Това е единственият в България биоциден препарат, който не съдържа никакви токсични химически вещества. Ерадират се предлага под формата на готови за употреба пелети и е подходящ за обработка на затворени помещения, където третирането с токсични родентициди (отрови за гризачи) е неуместно или непозволено. Активното вещество на препарата е 94% стрит на прах царевичен кочан, съдържа още пшенично брашно и меласа. Това го прави уникален БИО продукт, който може да се ползва практически навсякъде, без да застрашава хората или природата, а същевременно унищожава цялата популация от вредни гризачи, каквито са: плъховете, домашни мишки и полевки.

Начин на употреба на Ерадират: Пелетите се поставят на местата, където гризачите преминават или обитават. Примамките се залагат на сухи места в затворени помещения, като прилагането продължава, докато се наблюдава активност на гризачите. Най-важното е преди да заложите Ерадират да отстраните всички други храни които мишките и плъховете са консумирали до момента. Добре е да овкусявате препарата с такива храни каквито гризачите са нагризвали. Например ако са нахапвали сирене е добре да го накиснете в малко сирене и вода и т.н. Така препарата ще стане по-атрактивен за гризачите и те ще го изконсумират по-бързо. Добър ефект дава овкусяването на Ерадират с фъстъчено масло. Залагайте го винаги с ръкавици за еднократна употреба.

Действие на продукта: Ефективният БИО родентицид Ерадират е без аналог у нас, тъй като специфичния му физиологичен метод на водна абсорбация въздейства унищожаващо единствено при гризачите. Този ефект не се наблюдава при други топлокръвни животни и по този начин Ерадират унищожава само плъховете и мишките които са го консумирали. Ефектът от приложението на биоцида се проявява в рамките на четвъртия до седмия ден след поглъщане. Сигурен индикатор за действието на продукта е когато се забележи промяна в цвета и размера на изпражненията оставени от мишките и плъховете. Най-хубавото е, че умрелите гризачи също са безопасни за природата, тъй като дори и да бъдат погълнати от друго животно различно от гризач, то няма да умре.

Разходна норма:

За мишки: 10-15 г/ на всяка точка на залагане - през 3-4 м

За плъхове: 40-60 г/ на всяка точка на залагане - през 6–10 м

Област на приложение: Органичните родентицидни пелети Ерадират освен, че са на изгодна цена, но и не съдържат токсични съставки, затова могат спокойно да се ползват както за битови нужди, така и за професионални. Те са подходящи за употреба в жилища с малки деца и домашни любимци, на места, където се приготвя, пакетира и продава храна, както и в столове, болници и т.н. Може да се използват и в животновъдни ферми с овце, свине и други.

Важно: Въпреки, че БИО препарата може да убие само гризачите, моля съхранявайте го далеч от деца, храни, напитки и фуражи. Да се избягва вдишване и поглъщане на родентицида, както и контакт с кожата и очите. Да не се яде, пие и пуши по време на работа с препарата.

Наименование: "Ерадират" – органичен родентицид за унищожаване на гризачи

Състав (АДВ): Царевичен кочан на прах 94%, пшенично брашно, меласа

Произход: САЩ

Опаковка: 4 кг


Още ефективни продукти