ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Родекс Октаблок - восъчни блокчета за борба с плъхове и мишки

Код на продукт: 0104

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Ефективният родентицид за борба с плъхове и мишки Родекс Октаблок се предлага под формата на парафинови блокчета от по 20 г. в разфасовка от 5 кг. Към него, за по-голяма безопасност е добавен Денатониум Бензоат – неприятно на вкус вещество, целящо да предотврати поглъщането на препарата от деца и нецелеви животни. Подходящ е за по-влажни места благодарение на това, че отровата е покрита с изкуствен восък - парафин.

Начин на употреба: Примамките се залагат ръчно на местата, където се наблюдава активност на гризачи, като това са основно: вътре или около гнезда и дупки, проходи и места за хранене на гризачите. Методът на разполагане зависи от конкретните обстоятелства, като приоритетът е да се изключи достъп на нецелеви видове. Начините за разполагане включват защитени срещу отваряне дератизационни кутии или отровни точки,при които се използват подходящи места и подръчни материали, за да се ограничи достъпът до примамката.

Действие на продукта: При ефикасният родентицид срещу плъхове и мишки Родекс Октаблок се използва т.н. “импулсна техника”, като след първоначалното залагане се изчаква 8-10 дни, след което примамката се залага повторно. Едно ядене убива гризача.

Разходна норма:

  • Плъхове: до 200 г (да 10 блокчета) в отровна точка през 10 метра при ниска численост и през 5 метра при висока популация;

  • Мишки: до 40 г (до 2 блокчета) в отровна точка през 5 метра при ниска численост и през 2 метра при висока популация;

  • В каналната мрежа: срещу плъхове се поставя до 200 г (до 10 блокчета) в отровна точка в дератизационна кутия, върху сухи повърхности или се прикрепят към наличните структури с тел, за да се гарантира, че примамката няма да бъде отмита.

Област на приложение: Ефикасният родентицид Родекс Октаблок на изгодна цена и е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за контрол на числеността на Rattus norvegicus(сив плъх), Rattus Rattus(черен плъх) и Mus musculus(домашна мишка). Този препарат е предназначен за приложение на закрито, открито за защита на общественото здраве, складирани храни и промишлена продукция. Поради това, че отровата е покрита със слой парафин, тя е изключително подходяща за канална дератизация, тъй като е влагоустойчива.

Важно: Примамките следва да бъдат разположени в дератизационни кутии или други покрития, за да се намали риска от консумация на примамката от деца, птици нецелеви животни.

Наименование: Родекс Октаблок

Състав(АДВ): 0.05 г/кг бромадиолон; 0.01 г/кг денатониум бензоат

Произход: Великобритания

Опаковка: 5 кг


Още ефективни продукти