ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Професионален уред – убиец на къртици и сляпо куче

Код на продукт: 70079-10

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Професионалният уред, който е отличен убиец за къртици е изключително надеждно средство, с помощта на което можете трайно да се отървете от подземните гризачи. Стоманената конструкция на капана е снабдена с челюсти и с педал, който с цел вашата безопасност се зарежда не с ръка, а с крак. Подходящ е за защита както от къртици и сляпо куче, така и от полски мишки.

Област на приложение: Професионалният уред-капан срещу подземните вредители е предназначен за открити площи, като: ливади, градини и всякакви други тревни или обработваеми земеделски площи. Убива къртици и сляпо куче а според клиенти и полски мишки.

Как работи професионалният уред за борба с къртиците и слепите кучета?

1. След като сте установили точното място на тунела на нежеланите подземни гризачи трябва да го отбележите с крак.

2. След което да направете два отвора с лопата, в които да могат да се застопорят челюстите на уреда. Прецизността на поставянето на капана на точното място е много важна за постигане на успех.

3. Заредете капана, чрез натискането му с крак, при което педалът ще легне в най-долната си позиция. Когато видите, че той се е върнал в изходно положение, то значи, че вече е свършил своето предназначение и вие сте хванали някой нежелан натрапник.

Изваждането на убитите подземни вредители от капана става като извадите уреда от почвата, натиснете с ръка педала до отварянето на челюстите и изсипете съдържанието му в поставена под него кофа. 

Важно: Можете да преместите винаги професионалният уред - убиец на къртици и сляпо куче на друго място в случай, че не забележите в него да се е хванал гризач. Просто натиснете с крак педала на устройството и с помощта на подръчни средства освободете бутона, който е поставен пред самия педал. С цел безопасното преместване на вече зареден уред, капанът е снабден с предпазител, който ще държи челюстите затворени.

Размери на убиващия капан: дължина 20 см, височина 30.5 см и ширина 14 см

Наименование: GARDIGO (Гардиго) – капан за убиване на къртици и слепи кучета

Произход: Германия

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти
Течен препарат срещу къртици - Бран Инсект

Течен препарат срещу къртици

84.00 лв.
Не е наличен
Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми - Бран Инсект

Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми

17.20 лв.
Не е наличен