ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Плашило сокол срещу птици (врабчета, гълъби, скорци, пчелояди) и гризачи (мишки, плъхове, катерици и зайци)

Код на продукт: 60103-10

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Качествено и ефикасно плашило сокол - водоустойчиво и издръжливо на слънце

Плашилото с форма на сокол е с размах на крилете 59 см и дължина 41,5 см и ефективно прогонва от дворове и посеви на нивите следните неприятели:
  •  Птици: гълъби, врабчета, скорци и пчелояди.
  •  Гризачи: плъхове, катерици, мишки и зайци

Важно: плашилото сокол се поставя окачено на дърво, храст, стреха или друго подходящо място и понеже виси на въженца лесно се задвижва от вятъра, като симулира естествен полет на грабливата (хищна) птица сокол. Тази специфика увеличава многократно ефективността на плашилото сокол и това спомага за бързото прогонване на нежеланите птици и гризачи. В комплекта освен въженца има и специален шип, чрез който пластмасовият сокол може да бъде фиксиран към земята.

Как  плашилото успява да се запази във времето?

Плашилото е изработено от висококачествена пластмаса издръжлива на слънчево нагряване, валежи, прах и други атмосферни влияния.  
 

Важно: това е един от предпочитаните от клиентите ни продукти. Поставя се лесно и има дълготраен ефект срещу гълъбите, врабчетата, пчелоядите, плъховете, мишките, зайците и катериците, като не ги убива, а хуманно ги отблъсква от терените в които не искате да ги срещате. 


Още ефективни продукти