ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарат против кацане на гълъби и др. птици

Код на продукт: 0184

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Препарата предотвратява кацане на: лястовици, гълъби, косове, гугутки, врабчета, синигери, скорци (косери) и други дребни птици. Не е подходящ срещу чайки, гларуси и врани.

Описание и начин на употреба на гела.
Този италиански гел е на цена отговаряща на ефективността му. Защитава в продължение на една година вашата собственост от кацане на птици. Освен това този гелообразен препарат срещу кацане на птици е изключително лесен за употреба, тъй като е поставен в шприц и се нанася бързо, чрез силиконов пистолет. Пистолет може да закупите от всяка железария. Подходящ е за нанасяне върху тераси, около прозорци, по корнизи, климатици, антени, около прозорци и други повърхности от където не искате да кацат птици.  Да се ползват латексови ръкавици при нанасянето на продукта.

Безвреден ли е този препарат?
Да, този гел е репелент и представлява нетоксична субстанция, която е напълно безвредна за хора, животни и растения и качествено и хуманно отблъсква птиците - без да ги убива.

Действие на препарата против птици.
След нанасяне на гела повърхността става неприятна за посещение от птици (и за пипане от хора), защото става много лепкава, което държи на далеч птиците. Препарата против птици не наранява зидария, метал, пластмаса, и е безцветен, но все пак в някои ситуации може да е леко видим от много близко разстояние.

Важно:

  • След нанасянето на продукта птиците ще продължат да кацат, но веднъж залепнал за краката им прапарата ги кара да изградят навик да не посещават мястото, където е нанесен продукта. Зависимост от броя и вида на птици, които посещават мястото са необходими от 7 до 21 дни до пълен ефект.
  • Препарата е предназначен за външни и вътрешни обработки срещу редица птици: гълъби, лястовици, скорци (косери), косове, врабчета, синигери, гугутки и други дребни птици, като в продължение на една година климатичните условия не намаляват качеството му. Това прави цената на този продукт напълно оправдана.

Как да почистите препарата от местата където е бил нанесен?
Почистването става със сапунена вода или течен парафин.

Наименование: Прогонващ препарат против кацане на птици

Състав (АДВ): въглеводороден полимер с висок вискозитет

Произход: Италия

Опаковка: 280 г


Още ефективни продукти