ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарат за отпушване и почистване на септични ями – сашета МИКРОБЕК

Код на продукт: 0185

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Сашетата Микробек за отпушване на септични ями.

Представяме ми микробиологичения ензимен продукт Микробек за отпушване и почистване на септични ями. Предлага се на изгодна цена, под формата на прах (сашета) които разлагат лесно и бързо биохимически съдържанието на септичните ями. Напълно безвреден за околната среда. Редовното му използване, спомага за не толкова честото, а в много от случаите изцяло изчезва необходимостта от изпразване на септичните ями. Премахва и налепите. Същевременно се  увеличава ефективността на системите за пречистване на отпадъчни води, отстранява се неприятната миризма и се отпушва канализационната система. 

Основните предимства на препарата Микробек за отпушване на септични ями са:

1. Това е съвременно и иновативно решение за био почистване на всякакви видове септично ями, подходящо и при екологични домашни станции.
2. Препарата е за биодеградиране на съдържанието на септичната яма.
3. Системното използване на този продукт намалява многократно честотата, а в много случаи премахва напълно нуждата от изпразване на септичните ями.
4. Продукта Микробек подпомага работата на домашните пречиствателни станции, премахва неприятната миризма и отпушва санитарната инсталация.
5. Едно саше Микробек съдържа 400 милиона полезни бактерии.

Как действа продукта Микробек?

Съдържащите се  в Микробек ензими и бактериални култури ускоряват естествения процес на разлагане на органични отпадъци. По биохимичен път препарата разлага биологични отпадъци, като: хартия, мазнини, шума, листа шума и други растителни отпадъци.

Микробек разгражда на няколко етапа отпадъците.

Първоначално отпадъците се превръщат в течно състояние. След това преминават през ензиматично разлагане на абсолютно безопасни и и екологично чисти прости съединения и вода. Като резултат се отстраняват натрупаните налепи и намалява необходимостта от изпразване на септичната яма.

Важно: Употребата на препарати съдържащи хлор, антибиотици, а също агресивните дезинфектанти могат да намалят до минимум  действието на Микробек, тъй като ще унищожат полезните бактерии.  Увеличеното количество отпадни води, също намалява ефективността на Микробек, тъй като се увеличава обема на замърсената с отпадъци среда и това изисква по-голямо количество от препарата за да се отпуши и почисти по-добре септичната яма. Максимална ефективност на Microbec се постига чрез редовното му използване.

Начин на употреба и схема за прилагане на Микробек:

Пуснете сашето в септичната яма, а с лед това пуснете и водата! Ако не ползвате сашета, а капсули, то тогава трябва да изчакате 10 минутки преди да пуснете водата за да може капсулата да се разтвори добре и да подейства.

1. Първоначалната  доза е 2 сашета на 3 м3 (кубични метра).

2. Поддържащото третиране се извършва според таблицата: 

Обем на септичната яма, пречиствателната станция в м3 Дозиране                                                     

1 – 3

1 саше седмично

4 – 8

2 сашета седмично

> 8

4 сашета седмично


3. Как да активирате отново полезните бактериите, ако не сте ги прилагали известно време. Първите два последователни дни сложете по 1 саше, а след това продължете по схемата описана в таблицата по горе. Ако прекъсването е било по-продължително е нужно през първата седмица да приложите двойна доза.

Препоръчва се използване заедно с Mикробек WC Био Гел, който може да ползвате за почистване и пълното хигиенизиране на санитарни уреди. Микробек WC Био Гел също не съдържа хлор, тъй като споменахме и по-горе той унищожава доставяните от продукта Микробек бактерии.

Внимание! Да не се допускат деца до сашетата Микробек, а  ако има контакт с очите веднага промийте с вода и се консултирайте с лекар. При поглъщане на препарата за почистване на септични ями се консултирайте с лекар. Да не се съхранява препарата в мокри помещения.  

Наименование: сашета Микробек

Състав (АДВ): ензими

Произход: BROS- Полша

Опаковка: 1 опаковка съдържа  18 сашета, всяко по 25 грама, продават се и единични сашетаОще ефективни продукти