ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Отровен препарат за унищожаване на съсели (сънливци)

Код на продукт: ИН 058

Не е наличен
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с РАПИДО за всички поръчки над 100 лв!

Описание: Препарата за борба със съсели или известни като сънливци е специално разработен за нуждите на гражданите, което го прави лесен за нанасяне от всеки. Предлага се под формата на ядки обработени със специален препарат който унищожава съселите (сънливците) дори след еднократен прием.

Начин на употреба: Отровата за унищожаване на съсели се залага само с ръкавици за еднократна употреба, тъй като тези ловки гризачи са изключително хитри и не може да не го консумират ако е пипан с ръце, тъй като усеща човешката миризма. Залага се в близост до места с фекалии (изпражнения) от сънливците и до техни дупки и проходи в специални малки пластмасови купички.

Важно: Преди обработка т.е. преди залагането на отровата срещу съсели е необходимо количеството препарат което ви е нужно да бъде намокрено. За един буркан е нужна около 30-50 мл. вода. След намокрянето разклатете леко за да се овлажни целия препарат, изчакайте 30 минути за да се накисне хубаво и след това нанесете овлажненото количество в купичките. Ако съселите са прекалено много може да намокрите и заложите само половината препарат от буркана, а след 10-14 дни да заложите и останалата част.

Действие на продукта: Тази отрова убива съселите до няколко дни дори след еднократен прием, като в повечето случаи е нужно да се направят две обработки през 10-14 дни за да има пълен ефект. Това се налага когато проблема със сънливците е възникнал преди повече от 3-4 месеца т.е. повече от един сезон, но ако са от по-скоро и едно третиране ще е напълно достатъчно.

Разходна норма: Един буркан от препарата е достатъчен за обработката на таван с размер от 40 до максимум 60 кв.м. Два буркана стигат за около 100-120 кв.м. Колко пъти обаче, ще е нужно да се заложи зависи от това, от колко време е възникнал проблема и съответно колко е голяма популацията от съсели. В 90% от случаите описаните разходни норми са напълно достатъчни за постигане на 100% унищожителен ефект при едногодишни популации. Ако обаче таванът ви е заселен със сънливци от по-дълго време е твърде възможно да се наложи повторно залагане на препарат.

Област на приложение: Препарата за борба със сънливци е подходящ за тавани и други закрити помещения и не трябва да се залага на открито, както и на места където имат достъп деца или животни.

Наименование: Препарат за унищожаване на съсели

Произход: България

Опаковка: Препарата се доставя в буркан от 580 мл


Още ефективни продукти