ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Електронно устройство против гризачи за автомобил – плъхове, мишки PR-12.1 - топ цена

Код на продукт: 0155

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Какво прогонва устройството против гризачи за автомобил?

Ултразвуковия уред прогонва успешно: плъхове, мишки и полевки от джипове, леки коли, камиони, бусове и всякакви МПС-та (моторни превозни средтва) с площ до 15-20 кв.м.

Подходящ за приложение само в превозните средства:

Уреда е на атрактивно ниска цена и прогонва успешно всички вредни гризачи. Да се използва срещу полевки, мишки и плъхове само когато е заложен вътре в нападнатото от тях превозно средство (МПС), като: лек автомобил, каравана, камион, рейс, комбайн, джип, микробус и т.н. Електронния уред е неподходящ за борба с гризачи извън моторните средства. За закрити площи предлагаме много други уреди против гризачи.

Как работи устройството против  гризачи за автомобил?

Уредът разпространява недоловими за хората и едри животни ултразвукови вълни, които действат отблъскващо и прогонващо на гризачите.  Ултразвуковите вълни въздействат върху нервната система и слуховия апарата на мишките и плъховете, като предизвикват паника и чувство на неспокойство у гризачите.  В следствие на това гризачите спират да се крият, размножават или хранят в автомобила и го напускат за да намерят по-спокойно убежище.
Освен, че е на изгодна цена този електронен уред променя постоянно формата и честотата на ултразвуковите импулси, което предотвратява привикването на гризачите към тях и ги премахва за дълго време. Първоначалният ефект от мишегона настъпва след около 12-14 дни, а максимална защита на автомобила се наблюдава след 21 ден от залагането на уреда за прогонване на гризачи.

Важно - как електронния уред за защита на коли да бъде по-ефективен?

Монтирайте ултразвуковия уред при двигателя на моторното превозно средство (МПС-то)  или вътре в купето на автомобила. За да бъде оптимално действието от електронния уред за борба с гризачи, то трябва да знаете, че той отблъсква мишките и плъховете само от мястото на което е поставен т.е. където е монтиран уредът. Иначе казано, ако желаете да отблъсквате мишки или плъхове  едновременно от двигателя и купето на колата  ще е нужно да закупите и поставите две устройства за всяка една част от автомобила.

Как функционира уреда за премахване на плъхове и мишки от МПС-та?

Индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на уреда. Оставете уреда да работи постоянно дори и след премахването и прогонването на плъховете и мишките от колата ви. Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина.

Как да монтираме мишегона за автомобила?

Този тих ултразвук се връзва с кабелите (червеният кабел за плюса, а черният кабел за минуса на акумулатора), които са включени в цената на комплекта на устройството, директно към акумулатора на засегнатия от гризачи в лек автомобил. Консумацията на ток е нищожна, така че не може да доведе до изтощаване на акумулатора. Уреда се свързва към акумулатора и се монтира в тази част на автомобила в която имате проблеми с гризачите - в двигателя, в купето или в багажника). За багажника и купето кабела е нужно да се удължи, което може да представлява малко неудобство, но все пак този ултразвук е разработен за да пази основно двигателя на МПС-то от плъхове и мишки, за да не могат да прегризват уплътнения и кабели на превозното средство. Това е и предимството на този артикул,че срещу малка сума всеки може да се застрахова от ремонти за хиляди левове - в зависимост от модела и марката на автомобила един борд компютър на среден клас кола струва около 1000 лв.

Технически данни на устройството

Захранващото напрежение на ел. уреда е  12V/DC, а консумирана мощност е едва 3W, ефективна площ до 15-20 кв.м. Теглото на ултразвука 108 г.

Наименование: Ултразвуков електронен уред за  борба с гризачи PR-12.1

Произход: България

Гаранция: 2 години

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти