ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Неживоловен капан за мишки SUPER CAT – цена за 2 бр. – 10.99

Код на продукт: 0151

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

За кои гризачи е подходящ капана SUPER CAT? Този капана е изработен в Швейцария от качествени материали и е подходящ за улавяне и убиване на мишки, но не е ефективен срещу плъхове. За тях предлагаме други капани.

На какви места може да се прилага? Тъй като капана SUPER CAT функционира с хранителна примамка, а не с отровна, той може да се ползва практически навсякъде в бита на открито или закрито без да има опасност от увреждане на природата, хората и животинските видове различни от мишки.

Каква примамка се поставя в неживоловния капан за мишки? Поставя се примамка с фъстъчено масло и други атрактанти. Самата примамка е консуматив и се закупува отделно, като в комплекта който продаваме има включена и примамка за мишки и може директно да се използва за улавянето им.

Важно: Капана има дупчица където може да се прокара връвчица с която да се завърже за предмет, тъй като понякога мишките могат да го преместят. Пипайте капана винаги с ръкавици, по възможност за еднократна употреба.

Как работи капана за улавяне на мишки?

1. Натиснете лостчето на капана надолу, за да може да отстраните защитната тапа от стръвта и SuperCatведнага става готов за употреба.


2. Поставете го на място, където сте забелязвали или мислите, че има мишки, така че отворения край да е към стената, тъй като мишките се придвижват покрай стените.


3. Проверявайте капана редовно за уловени мишки. Натиснете лостчето, за да отстраните мъртвата мишка просто и бързо без дори да го докосвате и SuperCat отново може да се ползва.


 

Тегло на капана: 100 г

Наименование: SUPER CAT

Производител:  Swissinno - Швейцария

Опаковка: 2 бр. капани с примамки за мишки


Още ефективни продукти