ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Надежден електронен уред срещу: плъхове, мишки, съсели, невестулки, катерици, паяци, белки, порове...

Код на продукт: 0149

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Модел PR-220.6 е надежден при борба с: мишки, плъхове, съсели (сънливци),  катерици, паяци, невестулки, котки, кучета, белки, порове и др.

Къде трябва да се прилага уреда за да е ефективен?

Подходящ за приложение в открити затворени помещения без преградни стени, чиято площ е до 360 кв.м. В режим 1 и 2 не се чува от хората, а в режим 3 се чува. Избора на режим се определя от клиента, чрез бутон SET.

Как работи този надежден уреда за борба гризачи?

Модел PR-220.6 излъчва мощна емисия ултразвукови вълни, които влияят на слуховия апарат и нервната система на гризачите. Този звук е нечуваем за хората, но въздейства силно върху гризачите, защото нарушава установените им жизнени функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите спират да се размножават и хранят в следствие на което напускат охраняваната от уреда  площ.

Основното предимство на този модел уреди за борба срещу гризачи е широк честотен диапазон и сменяща се амплитуда на излъчваните сигнали които са разпределен в три отделни режима на работа. Това дава възможност да бъде подбран най – подходящият за прогонване режим и да се възпрепятства вредителите да привикнат към сигналите.

Инструкции за работа и видовете режими на уреда: Включете електронния уред към електрическата инсталация, тогава ще премигнат трите светлинни индикатора и ще чуете  един или няколко тона.  В зависимост от броя на светлинните примигвания и звуковите тонове се разбира на кой режим сте т.е. при Режим 1 ще чуете един тон и едно примигване, за Режим 2 ще чуете два тона и две светлинни премигвания и за Режим 3, пък ще са 3 тона и 3 премигвания. За избор на режим се натиска бутон SET. При натискане на бутон SET еднократно и отпускане на бутона устройството веднага ще премине към следващ режим на работа.
Какво включва всеки от трите режима?
Режим I: Работи в честотен диапазон между  30 и 41KHz –действа  против плъхове, мишки, паяци и др.
Режим II: Работи в честотен диапазон между 20 и 41KHz –действа за прогонване на мишки, плъхове, паяци, катерици, порове, невестулки, съсели, котки, кучета и др.
Режим III: Работи в честотен диапазон между 8 и 41KHz –надежден  за борба с плъхове, паяци, катерици, мишки, невестулки, съсели (сънливци), котки, кучета, порове и др. В този режим уредът е най-ефективен.
ВНИМАНИЕ! При включване на най-ефективния режим на уреда, а именно -  режим 3, електронното устройство модел PR-220.6 започва да излъчва честоти, които се долавят от човешкото ухо. Този режим е подходящ за места, където няма човешко присъствие, защото при повечето хора предизвиква неприятно усещане. Когато сменяте работния режим и по време на работа може да чуете пукане или жужене, което е част от нормалната работа на устройството и се дължи на смяната на работната честота на ултразвуковия модул.

Важно: След около 12–14 дни ще забележите първоначалния ефект, а след 25-я ден настъпва максималния ефект. През този период ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално – под въздействието на ултразвуковите вълни те излизат от убежищата си. Ето защо е добре да осигурите достъп от където да напуснат помещенията, а също препоръчваме за по-ударен ефект върху популацията от гризачи да се приложат и родентициди – препарати срещу плъхове и мишки. Така ще се комбинира унищожаването им с прогонването им и борбата с тях ще максимално силен и бърз ефект.

Технически данни на устройството:  Има ефективен обхват за борба с мишки, плъхове, съсели (сънливци),  катерици, паяци, порове, невестулки, котки, кучета и други неприятели в закрити площи до 360 кв.м. Захранва се с напрежение: 220VAC/50Hz и е консумирана мощност: 9W. Честотния му диапазон е от 8Khz до 41Khz. Теглото на това надеждно устройство срещу вредители е 380 г
Наименование на модела: PR-220.6

Произход: България

Гаранция:  2 години

Опаковка: 1 бр. електронен уред


Още ефективни продукти