ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Ултразвуков уред за прогонване на мишки, захранван от батерия 9V

Код на продукт: 6121-10

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Този функционален ултразвуков уред успешно прогонва мишки, като излъчва  кратки ултразвукови сигнали от 40 kHz на всеки 8 секунди, така успява да защити площ 92 кв м., което за подобно устройство захранвано от батерия 9V си е направо постижение.

Къде може да се ползва и защо да се спрете на ултразвуково устройство захранвано чрез батерия?

Приложението на прогонващия мишките уред може да е според нуждите на клиента, но определено е незаменим в зони където имате ограничен достъп до електрическа мрежа или пък въобще липсва такава, като: тавани, автомобили, палатки, каравани, мазета, складове, гаражи и др.

Как работи ултразвукът срещу мишлетата?

Ултразвуковите сигнали предизвикат стрес и са нетърпими за мишките и така ги прогонва, но същевременно звуците са недоловим за хора или домашни любимци.

С една алкална батерия от 9 V устройството може да работи до 6 месеца, като гарантира постоянна защита. Производителя препоръчва батерии Duracell. Батерията се инсталира като завъртите задната част по часовниковата стрелка на устройство, след което го отворете. Прикрепвате батерията на клипса и затваряте устройството.

Може да работи и с адаптер HAMA AC/DC"Eco, 600"mAh, 9 V

Индикатор, че ултразвука е включен е червената светлина разположена отгоре на уреда. Тя мига на всеки 8 секунди. Щом спре да свети следва подмяна на батерията.

За колко време изчезват мишоците?

Както всеки подобен ултразвуков уред е необходимо малко търпение, между 2 и 4 седмици. При преградени помещения е необходимо да се поставят уреди във всяка стая.

Важно: не изключвайте устройството – оставете го да работи 24 часа, 7 дни в седмицата. За да има максимална ефикасност уредът не трябва да бъде покриван, да не се намира зад прегради, стени и др. препятствия.

Внимание!

В някои случаи може да забележите при уплашено животно да тръгне към уреда или пък при пазещо своята територия да легне дори върху уреда, но реално крайния ефект е напускане на помещението завинаги.

Наименование: PEST CONTROLLER

Гаранция: 2 г

Произход: Великобритания

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти