ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Качествен и силен комбиниран уред за отблъскване на плъхове, мишки и сънливци (съсели)

Код на продукт: 0147

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Уреда PR-500.3 е подходящ за отблъскване на следните вредители:

Прогонва плъхове и мишки. Наши клиенти са много доволни от действието на уреда срещу сънливци (съсели), които са също вид гризачи. Този уред има много силно действие и срещу популациите от хлебарки. Клиенти са го ползвали с успех и срещу градски птици гълъби, врабчетагларуси и чайки и други, но въпреки това този уред е регистриран само за отблъскване на плъхове и мишки и препоръчваме да се използва  само срещу тях. Не излагайте уреда на влага или на открито.

Подходящ за приложение: само в закрити помещения с площ до 220 кв.м. Ако решите да го ползвате и срещу птици трябва да го залагате под навеси далеч от вода, защото уреда не е влагоустойчив и затова не е добре да се ползва на открито срещу птици.

Как работи уреда за прогонване на гризачи:

Този силен и много качествен уред срещу плъхове, мишки и съсъели е с тройно комбинирано действие и за по добро отблъскване на гризачите сменя автоматично честотите си. Той е един от най-мощните и ефективни в своя клас, тъй като изключителна комбинация от утразвук, електромагнитно излъчване и флаш лампа за постигане на максимална ефективност в борбата с гризачите. Ултразвуковите вълни и интензивната светлина атакуват гризачите когато са извън укритията си. Електромагнитните импулси се разпространяват по кабелите на електроинстацията и атакуват неприятелите в укритията им.  Тази уникална комбинация от средства предизвиква паника сред гризачите и нарушава жизнените им функции, като дори спират да се хранят и размножават в помещенията където е поставен уреда. За по-силен и гарантиран ефект уреда променя честотата и формата на ултразвуковите вълни за да не привикнат към тях вредителите. Чрез уреда се намалява и плътността на някои вредни насекоми, като дървеници, хлебарки, паяци и други, но за пълен ефект срещу насекомите си трябва и допълнителна обработка с инсектицид. 

Качествения уред против мишки, сънливци и плъхове трябва да се включи към захранване 220V в близост до засегнатия от гризачите обект след което индикаторните лампички светват последователно, което е индикация, че функционира правилно. Следва да изберете един от двата му режима за отблъскване на гризачи, а именно да работи  само на ултразвук или да включи комбинация от ултразвук и  флаш лампа (светлина). 

Важно: За постигане на максимален ефект оставете уреда да работи постоянно и премахнете всички храни и хранителни отпадъци в засегнатите от гризачи помещения. Преди включването на уреда за отблъскване на гризачи е нужно да осигурите от къде да напуснат помещенията ви. Така ще ускорите и засилите ефекта. Когато установите, че  вредителите са напуснали помещенията, веднага затворете всички техни входове и замажете дупките в стените и пода.  Добрата профилактика от ваша страна ще допринесе за по-бързото отстраняване на мишките, съселите (сънливците) и плъховете от обекта ви. Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина.

Внимание: Поставянето на прегради пред уреда силно влошава ефекта и дори може да го намали до минимум.  В това число и наличието на меки предмети в помещението, като килими и тапицирани мебели може да намали ефективността от 30 до 50%. В такива случаи е препоръчително да се постави  още един уред за отблъскване на плъхове и мишки в помещението с вредители.

Какъв ефект да очаквате? Между 10-я и 14-я ден се забелязва първоначалния ефект, а след още седмица се постига и  максималния ефект. Възможно е през този период да има завишена активност от страна на вредителите и това е напълно нормално и се дължи на устройството. Използването на допълнителни методи средства за унищожаване на гризачите, като капани, отрови и други през този период дава ще увеличи многократно ефективността в обекта. Ефектът от работата на уреда се проявява само в помещението, в което той работи.

Режими на работа на уреда за прогонване на плъхове, мишки и сънливци (съсели)

- Режим 1: Преместете десният превключвател надолу - уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с висока честота, нечуваема за хора и едри животни;
- Режим 2: Преместете десният превключвател нагоре - уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с ниска и висока честота. Някои от честотите са чуваеми за хора и едри животни. Този режим е подходящ за места, които не се обитават от хора.
Когато включите и флаш лампа –ще има още по-добър отблъскващ ефект срещу плъховете, мишките, съсели (сънливци)  и дори срещу някои насекоми:
- Преместете левият превключвател нагоре за да включите флаш лампата;
- Преместете левият превключвател надолу за да изключите флаш лампата;

Важно при борбата с птиците: За открити пространства уреда се ползва само под навеси, защото не трябва въобще да се навлажнява. При прогонване на птиците се ползва само Режим 2 на уреда. Много е важно за да е ефективно отблъскването, уреда да се насочи правилно.

Технически данни:
Уреда за отблъскване на плъхове, мишки и съсели (сънливци) e подходящ при помещения до 220 кв.м. и работи със захранващо напрежение: 220V/50Hz, като консумира едва  7W. В Режим 1 работи на честоти от  20 до 36 kHz, а при Режим 2 от 15 до 36 kHz и е с тегло 163 г.
Наименование: модел PR-500.3

Гаранция:  2 години

Произход: България

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти