ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Кучегон от Швейцария – отблъсва и ви защитава от зли кучета и котки

Код на продукт: 1236000-79

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Хуманен и качествен уред, който прогонва и ви защитава от: всички породи кучета, независимо къде се намирате, защото той се побира в ръката и джоба ви и тежи едва 150 г. Прогонва още котки и зайци без да ги уврежда или наранява.

Как работи кучегон? Джобния лесно преносим хуманен швейцарски електронен уред за отблъскване и борба с кучетата и котки излъчва силни ултразвукови вълни с честота от 23 до 27 KНz, които същевременно не се чуват от хората, тъй като са над границата на човешкия слух. Въпросните честоти на вълните създава неприятно усещане и дори болка у кучетата, което ги кара да избягат на разстояние от Вас и да не ви закачат. Човек възприема звук до 20 kHz. Само с едно, две натискания на бутона на кучегона, вие ще отпъдите на далеч разяреното куче и ще го отблъснете на безопасно разстояние. Качествения електронен ултразвуков уред може да се използва много успешно и при обучение или възпитание на кучета, в съчетание с команди. Устройството е най ефективно срещу разярени и зли непознати, диви и враждебни животни и е на изгодна цена отговаряща на високото му качество. Този швейцарски кучегон е с гарантирано ефективен и е подходящ освен за проблемни кучета, ни за лоши котки. 

Важно: Максималната ефективност на кучегона е до 15 метра, но той действа и на по-голямо разстояние. Към цената на уреда не е включена алкална батерия от 9V, с която издържа около една година.

Внимание: Кучегона не трябва да се включва в пряка близост до главата или ушите на човек.

Наименование: Кучегон – ултразвуков уред за персонална защита

Произход: Swissinno - Швейцария

Гаранция: 2 години

Опаковка: 1 бр.

Тегло: едва 150 г


Още ефективни продукти
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен