ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Силен и качествен английски ултразвук за прогонване на котки

Код на продукт: 6022-10

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Ултразвуковият уред CatWatch е мощно и качествено средство, което ефективно прогонва котките от двора и градината ви. Според проведеното в продължение на две години проучване във Великобритания, CatWatch с пълно право си е заслужил одобрението на потребителите и се нарежда сред водещите продукти за отблъскване на котки. Рядко се намира уред, който да е разработен конкретно само за един натрапник т.е. да е прецизиран до такава степен, а този е именно такъв.

Как работи ултразвуковият уред за прогонване на котки?

Благодарение на вградения в него инфрачервен сензор, CatWatch засича телесната топлина и движенията на котките, като на практика те няма как да останат незабелязани. Когато той засече, че котката е навлязла в неразрешена за нея територия, уредът започва да излъчва през 5-8 секунди сигнали ( ултразвук в диапазон 20-24 килохерца) , които прогонват котките, но не могат да достигнат до човешкия слух.

За да инсталирате CatWatch трябва да вкопаете леко стойката на уреда в земята, като предварително сте поставили в него висококачествената алкална батерия от 9 V (не е включена в опаковката и се закупува отделно). При включването на устройството ще видите, че ще светне червена светлинка. Именно това е сензорът, засичащ движението и топлината на котките, който същевременно излъчва неприятен за тези животни звук. Тъй като датчикът има обхват от 12 метра при ъгъл от 100 градуса, той спокойно може да защитава площ от 125 кв.м.

Ако котките отдавна са си набелязали вашата територия, ще отнеме известно време, докато успеете да ги прогоните от двора или градината си, като най-добър ефект ще бъде постигнат след около 1 месец или повече, ако котките са по-упорити, но е рядко още след около 14 дни те спират да ви притесняват. Колкото по-дълго е поставен да работи (пригоден е да работи на всякакви температури - от минус 30 до плюс 60 градуса), толкова по- бързо ще се отървете от досадните животинки. Също така имайте предвид, че котките са доста непредвидими и първоначално могат както да избягат от устройството, така и да застанат в непосредствено близост до него. Това не трябва да ви притеснява, резултатите няма да закъснеят и съвсем скоро ще можете да се насладите на вашето спокойствие, далеч от шумното котешко мяукане.

Важно: Освен с висококачествена алкална батерия от 9 V, ултразвуковият уред може да работи и с адаптер HAMA AC/DC"Eco, 600"mAh, 9 V, който както и батериите се предлага отделно и не е включен в цената на уреда.

Внимание! Уредът не трябва да бъде потапян във вода, нито пък да се насочва директно към нечие ухо! Не натискайте лещата!

Наименование: CatWatch

Гаранция: 24 месеца

Произход: Concept Research, Англия

Опаковка: 1.бр.


Още ефективни продукти
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен