ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Уред на батерии за защита и прогонване на кучета, котки, птици и диви животни, чрез водна струя и LED светкавици

Код на продукт: 60083-10

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Уредът на батерии за прогонване и защита от котки, кучета, птици (щъркели и чапли) и диви животни (зайци и др.) чрез вода и по-точно, чрез мощна водна струя ще успее ефикасно да защити не само имота ви, но и ще опази рибата във водоемите ви. Чрез специален PIR детектор с обхват от 10 м при 120 градусов ъгъл той веднага засича движението на животните, с което автоматично се включва мощна водна струя, достигаща до 16 м и плашещи вредителите LED светкавици. По този начин той ще защитава площ от 60 кв.м. както през деня, така и през нощта.

Област на приложение:

Устройството може да бъде използвано на открито - в двора, градината ви, в рибарници, езера и т.н. Благодарение на факта, че се захранва от батерии клас АА, вие можете на практика да го монтирате навсякъде, където пожелаете, стига да разполагате с достатъчно дълъг маркуч за приток на вода.

Как работи уредът на батерии за защита и прогонване на птици и диви животни?

При положение, че вече сте избрали подходящо място за позициониране на устройството, е необходимо само да свържете пръскачката към него, да я завъртите по посока на часовниковата стрелка и да заредите уреда с предназначените за тази цел батерии (включени в комплекта). Маркучът се закрепва добре за тялото. Остава само да прикрепите уреда за стойката, да я поставите на желаното от вас място и да изберете един от осемте режима на работа.

Важно: Уредът за защита и прогонване на птици и диви животни чрез вода и LED  светкавици е изключително икономично средство за справяне с подобен проблем. Дюзите за водната струя, които могат да се движат както нагоре, така и надолу, са много прецизно изчислени, като за едно изпръскване ще бъде употребена не повече от 400-600 мл вода. Поради захранването му с батерии, устройството не изразходва и ток.

Размери на устройството: 63.5 cm х 20.5 cm х 7 см

Гаранция: 24 месеца

Произход: GARDIGO, Германия

Опаковка: 1 бр. , съдържаща основното тяло, съединител за маркуч, подвижна скоба и 2 бр. алкални батерии АА


Още ефективни продукти
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен