ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Флакони с инсектициди за диспенсър срещу летящи насекоми

Код на продукт: 0181

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Флакони с препарати за диспенсър за унищожаване и защита от: винени мушици (винарки), комари, молци, домашни мухи  и други летящи насекоми.

Подходящи са за използване в: обекти с търговско предназначени, работа с храна и др, а също в жилища и други места, където пръскането с концентрирани инсектициди е невъзможно или нежелателно. Флаконите са заредени с нов клас инсектициди, които са  с ниска токсичност и не дразнят хората, животните и растенията. Подходящ е за контрол над летящи насекоми в помещения до 30 кв.м.

Важно: Флаконите с инсектициди се поставят в специален диспенсър, който ги разпръсква равномерно през зададен от клиента интервал, който може да бъде на 7,5 минути, 15 минути или 30 минути. Препоръчително е за поддържащи обработки да се настрои на режим 30 минути, така един флакон ще ви стигне за цял месец. Диспенсъра се закупува отделно от нас, а флаконите с препарати срещу летящи насекоми се подменят периодично т.е. след като спре диспенсъра да изкарва инсектицид.

АДВ: Пермерин – 0.25g / 100 g ( 0.25% ), Тетраметрин – 0.04g / 100 g ( 0.04% ) и Пиперонилбутоксид – 0.08 g / 100 g ( 0.08% )

Наименование: Флакони срещу летящи насекоми

Произход: България

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти
Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари - Бран Инсект

Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари

85.00 лв.
Не е наличен