ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Капан за улавяне и убиване на оси и мухи винарки (Drosophilaspp)

Код на продукт: 0170

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Уреда е подходящ за улавяне и убиване на: жилещи насекоми – каквито са осите, а също е ефективен при винени мушици или познати като плодови мухи (Drosophilaspp)

Подходящ за приложение в: Този пластмасов жълт капан e с кръгла форма и с прозрачен капак. Той е напълно хуманен и може да се ползва навсякъде, тъй като атрактанта който се поставя в него за привличане на осите и мухите винарки (плодови мухи) не съдържа никакви  химически вещества, а ги привлича чрез специално разработен за целта разтвор който кара насекомите да влизат в него. Ползва се в на балкони, в оранжерии, в овощни гради, около басейни, в месарски цехове и др.

Как работи капана за оси и мухи винарки?
Капана срещу жилещи насекоми е лесен както за окачване, така и за поставяне върху друг предмет. Разработен е така, че веднъж попаднали в него осите и мухите винарки не успяват да го напуснат. Насекоми навлизат от долната страна на капана. Ето защо когато се запълни с убити насекоми, трябва разтвора с атрактанта да се подмени. Голям плюс на този капан за жилещи насекоми е, че за разлика от други модели събира голямо количество умрели оси и мухи преди да е нужно да подмените атрактанта в него. Ето защо цената му е напълно оправдана и гарантира качество и надеждност

Важно: Атрактанта за привличане на оси и мухи се закупува от също нас, но не е включен към цената на капана. За да работи ефективно капана и в него да се улавят оси и винарки, е нужно да се подменя периодично по 200 мл. от сместа с атрактант. За повишаване на ефективността на капана за жилещи насекоми го разположете на височина, не повече от 2 метра.

Наименование: Капан за улавяне и убиване на оси и мухи винарки

Произход: EU

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен
Kyzone - Високоефективен нетоксичен капан за мухи - Бран Инсект

Kyzone - Високоефективен нетоксичен капан за мухи

9.80 лв.
Не е наличен