ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Силна лампа срещу инсекти - Light Spider за HACCP (ХАСЕП)

Код на продукт: ИЛ 004

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Лампата е подходяща при борба с: комари, мухи, молци, оси, молцови и други пеперуди и много други летящи инсекти (насекоми).

Описание: Инсектицидна лампа Light Spider  е много силна и същевременно на изгодна цена. Подходяща е както за професионална употреба, тъй като отговаря на стандарт HACCP, GMP, IFS, така и за домашно ползване.
За разлика от другите високоволтови лампи за борба с насекоми, Light Spider улавя вредните насекоми върху двустранна леплива плоскост, която е промазана с не засъхващо лепило. Така първо се избягва възможността убитото насекомо да падне в храна или друг продукт и второ се вижда по залепналата плоскост с кой вид инсекти имате най-голям проблеми, като  ако съответно се налага и допълнителна обработка с инсектициди ще е много полезна информация за вас, а и за екипите от ДДД фирмата която ще ви посети.

Действие на инсектицидната лампата за HACCP (ХАСЕП):  Лампите Light Spider са с  4 броя качествени пури всяка по 15W. Силната светлината от UV пурите привлича насекомите към лепливата плоскост, където те залепват и умират.

Технически характеристики на инсектицидната лампа:
Лампата е висящ тип с двустранно улавяне на насекомите с четири UV пури, всяка по 15w
Най-ефективно действие има в помещения с площ до 120 кв. м.
Размери: 44 х 19 х 41 см
Тегло: 8,00 кг
Мощност: 60W (4х15W)

Област на приложение: Тази сравнително евтина, но качествена и силна инсектицидна лампа отговаря на HACCP (ХАСЕП) стандартите и изискванията и е одобрена от Министерство на здравеопазването на Република България. Ето защо може да се разполага във всякакви производствени търговски и обществени обекти. Изключително ефективна е срещу редица летящи инсекти:  комари, мухи, дрешни и хранителни молци, оси, пеперуди и много други. Подходяща е и за мониторинг.

Важно за по добра ефективност: Качествените инсектицидни лампи „Light Spider” за стандарт HACCP (ХАСЕП) e добре да се инсталираt на височина не по-малка от 1.5, като най-добър ефект се постига когато се окачи при височина 1.90 – 2.10 м., на места без постоянно движение на въздуха. Ако имате много домашни мухи в обекта за по-добра ефективност в борбата с тях може да добавите върху лепливата плоскост на лампата и феромонова таблетка  с атрактант за домашни мухи, така ефективността на лампата спрямо тези летящи вредители се повишава с около 30%. Лепливите плоскости периодично се подменят при запълване с насекоми. Живот на UV пурите е от година и половина до 2 години.

В цената на комплекта  са включени: инсектицидна лампа с 4 х 15W тръби  ( UV пури) и една двойно лепяща плоскост

Наименование: Light Spider

Гаранция:  24 месеца

Произход: България


Още ефективни продукти
Био спрей с репелент против ужилване от комари - Бран Инсект

Био спрей с репелент против ужилване от комари

29.00 лв.
В наличност
Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари - Бран Инсект

Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари

85.00 лв.
Не е наличен
Димилин 2 ТБ - Водоразтворими таблетки за контрол на ларвите на комарите - Бран Инсект

Димилин 2 ТБ - Водоразтворими таблетки за контрол на ларвите на комарите

145.99 лв.
В наличност