ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Капан за улавяне и убиване на къртица или сляпо куче

Код на продукт: 0160

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Как работи капана срещу къртиците и слепите кучета?

Важно: Капана улавя и убива къртици и слепи кучета. Лесен е за употреба и е подходящ за приложение  на всякакви терени засегнати от набези на къртица или сляпо куче

Това е качествен и изключително здрав метален капан за борба с къртици и слепи кучета е произведен в Швейцария, и е на изгодна цена. Той е подходящ за контрол на подземните вредителите от всички граждани разчитащи на старите и доказали се традиционни методи за улавяне и убиване на къртици. Тези капани са предпочитани и от хората които не желаят да ползват ултразвукови устройства.

Този надежден метален капана за къртици се отличава с висока издръжливост, ниска цена и добра  ефективност, както се казва класиката си е класика, но все пак изисква повечко труд и наблюдение от страна на закупилия го.

Как да използвате капана?

Стъпка 1. Открийте тунела на къртицата (намира се пръста изкарана от дупката на къртиците, наречени къртичини) или сляпото куче (техните тунели са отворени без пръст отгоре - наподобяващи дупка на полска мишка).
Стъпка 2. Направете отвор в тунела на вредителите 10 см на 10 см, в който поставете подвижната пластина на металния капан и добавяте някаква примамка - зеле, морков, картоф или друга.
Стъпка 3. А сега заредете много внимателно капана за къртици, както е показано на продуктовата снимката по-горе (т.е. отворете щипките и поставете пластината между тях),  след което поставяте капана за къртици във вече подготвения от вас отвор в земята.
Стъпка 4. Внимателно покрийте с пръст надеждния капан за улавяне и убиване на къртици и слепи кучета - така ще стане наистина ефективен.
Стъпка 5. Когато установите, че дръжките на капана за сляпо куче са раздалечени, проверете устройството за хванал се гризач.

Наименование: Капан за къртици и сляпо куче - модел Класик

Произход: SWISSINNO - Швейцария

Гаранция: 2 години

Опаковка: 1 бр. капан за убиване на къртици

Тегло на капана: 220 г


Още ефективни продукти
Течен препарат срещу къртици - Бран Инсект

Течен препарат срещу къртици

84.00 лв.
Не е наличен
Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми - Бран Инсект

Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми

17.20 лв.
Не е наличен