ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Обезпаразитяване и почистване от всякакви видове вредители

  • Фирма Бран Инсект ЕООД извършва професионални услуги по качествено обезпаразитяване и хигиенизиране от 2005г.
  • Почистваме от хлебарки, дървеници, плъхове, бълхи, мравки, кърлежи, плъхове, сколопендри и още много други вредители.
  • Обработваме единични апартаменти, а също цели жилищни входове на блокове и други блокови пространства - градинки, тавани, мазета и други открити и закрити помещения.
  • Третираме в жилища, студентски стаи и общежития и различни по вид и размер търговски и жилищни обекти, офиси и административни сгради, хранителни заведения, хотели и т.н.
  • Сключваме ДДД договори според изискванията на РЗИ, БАБХ и МЗ, а също извършваме и еднократни обработки за обезпаразитяване и почистване от вредители.

    Нашите основни услуги са:

Дезинсекция - почистване от насекоми (инсекти)

Дератизация - обезпаразитяване от гризачи

Подземни вредители

Птици - обезпаразитяване след набезите им

Влечуги

Дезинфекция - обеззаразяване срещу микроорганизми

Професионално почистване от хлебарки, кърлежи, дървеници, плъхове и други вредни насекоми и гризачи

Фирма Бран Инсект има потенциал да извърши качествено всяка поръчка, свързана с обработката на отделни жилища или цели жилищни сгради, единични заведения или цели търговски комплекси.

Извършваме обезпаразитяване на жилищни апартаменти в блокове, кооперации и къщи. Почистваме от вредители в студентски стаи и общежития и всякакви други жилищни или търговски обекти и офиси, административни сгради, заведения, хотели и т.н. Хигиенизираме и почистваме от хлебарки, дървеници, бълхи, мравки, плъхове, мишки и редица други вредители в задължените според закона, заведения с обществено предназначение (ресторанти, супермаркети, заведения за бързо хранене, пицарии, сладкарници, барове, клубове, дискотеки и др.), а също складови, производствени и промишлени пространства (предприятия от хранително-вкусовата промишленост: цехове, зърнобази, мелници, силози, месарници и т.н.).

Почистванията от вредители се извършват с професионална техника и препарати безопасни за топлокръвни (хора и домашни любимци), притежаващи санитарни разрешителни от Министерство на здравеопазването и отговарящи на европейските изисквания за безопасност. В случаи когато аерозолните обработки са недопустими ние ви предлагаме поставянето на капани и хранителни примамки срещу гризачи и инсекти. Извършваме своята дейност дискретно и в удобно за клиентите ни време, като не се налага спиране на дейността на обекта.

Варианти за обезпаразитяване според текущите ви нужди и изискванията на РЗИ и БАБХ:

1. Еднократно обезпаразитяване от вредители

Фирмата ни предлага извършването на еднократни обработки с цел дълготрайно хигиенизиране и обезпаразитяване на желаните от вас обекти, като гарантира бързото и качественото извършване на услугите по почистване на вредителите. Стойностите на основните видове услуги за еднократно третиране в битови обекти (апартаменти, къщи и др.) се определят в зависимост от вида и числеността от инсекти и гризачи, а също и от площта и местоположението на конкретния обект.

2. Абонаментен договор за почистване от вредители - привилегии и специфики.

При сключването на абонаментен договор за обезпаразитяване с фирма Бран Инсект, може да се възползвате от следните допълнителни привилегии:

- Ползвате специални финансови отстъпки, които се определят индивидуално според вида на обекта, местоположението, квадратурата му и вода на вредителите;

- Гаранционно обслужване на обекта ви - по този начин подсигурявате постоянен контрол върху вашия обект и максимално бърза реакция от наша страна при възникване на евентуален епидемиологичен проблем;

- Безплатен мониторинг на обработваните площи при всяко посещение на екипите ни.

Начини на плащане на услугите на фирма Бран Инсект.

  • Заплащането се извършва, след всяко третиране, при издаването на потвърдителен протокол (съобразно изискванията на Министерство на здравеопазването) и данъчен документ.
  • За по-големи обекти предлагаме и предплащане по банка.
  • Има възможност, ако предплатите абонаментния си договор за една календарна година да ползвате 10% отстъпка от цената за обезпаразитяване и почистване от вредители.