ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

История на фирма Бран Инсект - прогонване на вредители.

Фирма Бран Инсект е основана през 2005г, като ЕТ "Бран Инсект - Петър Цветков". Оттогава е регистрирана в Министерство на здравеопазването (МЗ) и работи под контрола на Регионалните здравни инспекции (РЗИ), които всъщност са наследници на звената на бившето ХЕИ. През 2008г. фирмата се преименува на Бран Инсект ЕООД.

Поради иновативния подход в предлаганите от нас услуги по прогонване и предпазване от вредители и постигнатите резултати, управителят ни многократно е канен през годините за интервюта в телевизии (TV7, bbt, TV+), вестници (Труд, Телеграф) и списание (FHM).

В следствие на индивидуалното отношение към клиентите ни през годините и използването на висококачествени и съвременни методи и препарати за предпазване от вредители, фирмата стана една от водещите в своя отрасъл.

Днес Бран Инсект ЕООД има филиали в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе и Божурище и извършва професионално предпазване и прогонване на вредители както в самите градове, така и в прилежащите им области и по-близки до тях населени места. Фирмата извършва професионална услуги срещу над 20 различни вредителя и има огромен опит както в частни жилища, така и в търговски обекти от всякакъв характер. През лятото на 2013г. в град София отвори врати и новият ни магазин за ДДД продукти.