ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Как да убиете дървениците и яйцата им с висока или ниска (минусова) температура?

08.09.2017

Убиване на дървеници и яйцата им с температура

Ето няколко метода които лесно и бързо всеки може да приложи у дома си, ако е сигурен, че току що е попаднал на креватни дървеници или по-скоро, че те току що са достигнали до него. Във всички други случаи не губете време, а смело се обърнете за съвет към някой от специалистите на фирма Бран Инсект ЕООД:

1. Когато температурата падне под +10 градуса развитието и размножаването на дървениците спира, а ако температурата се задържи под -15 градуса в продължение на около 6 седмици ще убие всички възрастни дървеници. Ето защо ако току що сте се натъкнали на тези хапещи насекоми може да поставите дрехите си във фризер или хладилник или да ги изнесете на терасата (ако е зима) за да може поне да спрете и забавите временно развитието им, докато повикате унищожители за да ги изтребят напълно от дома ви.

2. Друг вариант, който вече със сигурност ги унищожава е да изперете нападанатите от дървеници дрехи на температура от поне 60 градуса за поне 30 минути. Посочената топлина убива както възратните постелни (креватни) дървеници, така и яйцата им. Може и да обработите дрехите с парочистачка с над 70 градуса температура – колкото по-висока е температурата и по-продължителна е обработката, толкова по-бързо и масово умират насекомите.

Ухапване от постелни дървеници

Важно: Описаните методи за убиване на дървеници понякога са изключителни ефективни, но знайте и не забравяйте, че ако дори една оплодена креватна дървеница остане жива и снесе яйцата си в леглото ви или в някой процеп в пода или стената, то до една седмица популацията ще е достатъчна за да направи цялото ви тяло в пъпки, които в много от случаите са дори болезнени, а ако това продължи повече от 14 дни рискувате да изпитате още по-неприятни неща. 

* Доверете се на опита ни срещу над 30 вида вредители, който е от 2005 г. и не се притеснявайте да ни потърсите дори и само за съвет. А ако статията ви се е сторила полезна ще сме ви благодарни да я споделите или да цитирате сайта ни, така повече хора ще се информират за реалните методи за бързо и качествено отстраняването на постелните (креватни) дървеници.


Още полезна информация от блога

Дървениците – паразитите, за които знаем малко

Дървениците – паразитите, за които знаем малко

30.07.2015
Случвало ли Ви се е да отседнете в хотел и да се събудите нахапан от дървеници? Вероятно е да не сте сигурни какъв вид насекомо точно Ви е ухапал и да припишете вината на бълха, комар или друг вид насекомо и това е твърде възможно, в случай че не различавате ухапването на различните насекоми. Залисани.....

Виж още

Как да различим ухапването от дървеници?

Как да различим ухапването от дървеници?

27.02.2014
От 2009 г. зачестиха сигналите за ухапване от дървеници, както в частни жилища, така и в обществени обекти - хотели, ресторанти и т.н.За задълбочаването на проблема оказва значение и факта, че при повечето случаи потърпевшите първоначално се заблуждават, че са ухапани от комари или бълхи и по този начин.....

Виж още