ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Как да убиете дървениците и яйцата им с висока или ниска (минусова) температура?

08.09.2017
Убиване на дървеници и яйцата им с температура

Ухапвания от креватни дървеници по ръцете

Ето няколко метода които лесно и бързо всеки може да приложи у дома си, ако е сигурен, че току що е попаднал на креватни дървеници или по-скоро, че те току що са достигнали до него. Във всички други случаи не губете време, а смело се обърнете за съвет към някой от специалистите на фирма Бран Инсект ЕООД:

1. Когато температурата падне под +10 градуса развитието и размножаването на дървениците спира, а ако температурата се задържи под -15 градуса в продължение на около 6 седмици ще убие всички възрастни дървеници. Ето защо ако току що сте се натъкнали на тези хапещи насекоми може да поставите дрехите си във фризер или хладилник или да ги изнесете на терасата (ако е зима) за да може поне да спрете и забавите временно развитието им, докато повикате унищожители за да ги изтребят напълно от дома ви.

2. Друг вариант, който вече със сигурност ги унищожава е да изперете нападанатите от дървеници дрехи на температура от поне 60 градуса за поне 30 минути. Посочената топлина убива както възратните постелни (креватни) дървеници, така и яйцата им. Може и да обработите дрехите с парочистачка с над 70 градуса температура – колкото по-висока е температурата и по-продължителна е обработката, толкова по-бързо и масово умират насекомите.

Ухапване от постелни дървеници

Нахапвания от дървеници по гърба

Важно: Описаните методи за убиване на дървеници понякога са изключителни ефективни, но знайте и не забравяйте, че ако дори една оплодена креватна дървеница остане жива и снесе яйцата си в леглото ви или в някой процеп в пода или стената, то до една седмица популацията ще е достатъчна за да направи цялото ви тяло в пъпки, които в много от случаите са дори болезнени, а ако това продължи повече от 14 дни рискувате да изпитате още по-неприятни неща. 

* Доверете се на опита ни срещу над 30 вида вредители, който е от 2005 г. и не се притеснявайте да ни потърсите дори и само за съвет. А ако статията ви се е сторила полезна ще сме ви благодарни да я споделите или да цитирате сайта ни, така повече хора ще се информират за реалните методи за бързо и качествено отстраняването на постелните (креватни) дървеници.


Още полезна информация от блога

Важна, енциклопедична информация за дървениците - Бран Инсект

Важна, енциклопедична информация за дървениците

18.09.2019
В света има множество видове дървеници, но в случая ни интересуват само 20-те вида които пряко вредят на нас хората и в частност този вид който населява територията на Европа и България. Ето защо ще опишем малко по-детайлно спецификите на обикновената креватна дървеница, чието латинското.....

Виж още

Как се разбира дали имаме дървеници в матрака - Бран Инсект

Как се разбира дали имаме дървеници в матрака

09.11.2018
Би било истинска изненада за нас, ако се радвате на неканени гости у дома като домашните хлебарки или постелните дървеници. Дори има не малко жени, които биха скочили на някой стол при вида на хлебарка. Макар и на вас ситуацията да ви изглежда комична, на тях надали им е особено забавно. Но, за разлика.....

Виж още

Божи кравички или горски дървеници? - Бран Инсект

Божи кравички или горски дървеници?

25.07.2018
Няма как да не сте чували или срещали някъде понятието „божи кравички“ или "великденчета", както и е почти невъзможно да не сте се натъквали на тях. Не говорим за някакви спуснати от небето малки крави или за животни излизащи по Великден из улиците, а за дребни червенички насекоми с черни точици по.....

Виж още