ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Как да убиете дървениците и яйцата им с висока или ниска (минусова) температура?

08.09.2017
Убиване на дървеници и яйцата им с температура

Ухапвания от креватни дървеници по ръцете

Ето няколко метода които лесно и бързо всеки може да приложи у дома си, ако е сигурен, че току що е попаднал на креватни дървеници или по-скоро, че те току що са достигнали до него. Във всички други случаи не губете време, а смело се обърнете за съвет към някой от специалистите на фирма Бран Инсект ЕООД:

1. Когато температурата падне под +10 градуса развитието и размножаването на дървениците спира, а ако температурата се задържи под -15 градуса в продължение на около 6 седмици ще убие всички възрастни дървеници. Ето защо ако току що сте се натъкнали на тези хапещи насекоми може да поставите дрехите си във фризер или хладилник или да ги изнесете на терасата (ако е зима) за да може поне да спрете и забавите временно развитието им, докато повикате унищожители за да ги изтребят напълно от дома ви.

2. Друг вариант, който вече със сигурност ги унищожава е да изперете нападанатите от дървеници дрехи на температура от поне 60 градуса за поне 30 минути. Посочената топлина убива както възратните постелни (креватни) дървеници, така и яйцата им. Може и да обработите дрехите с парочистачка с над 70 градуса температура – колкото по-висока е температурата и по-продължителна е обработката, толкова по-бързо и масово умират насекомите.

Ухапване от постелни дървеници

Нахапвания от дървеници по гърба

Важно: Описаните методи за убиване на дървеници понякога са изключителни ефективни, но знайте и не забравяйте, че ако дори една оплодена креватна дървеница остане жива и снесе яйцата си в леглото ви или в някой процеп в пода или стената, то до една седмица популацията ще е достатъчна за да направи цялото ви тяло в пъпки, които в много от случаите са дори болезнени, а ако това продължи повече от 14 дни рискувате да изпитате още по-неприятни неща. 

* Доверете се на опита ни срещу над 30 вида вредители, който е от 2005 г. и не се притеснявайте да ни потърсите дори и само за съвет. А ако статията ви се е сторила полезна ще сме ви благодарни да я споделите или да цитирате сайта ни, така повече хора ще се информират за реалните методи за бързо и качествено отстраняването на постелните (креватни) дървеници.


Още полезна информация от блога

Бърза и ефективна защита от оси и стършели

Бърза и ефективна защита от оси и стършели

30.06.2017
Най-важното е да знаете, че жилещи насекоми каквито са осите и стършелите могат да станат изключително опасни и агресивни, особено ако са се загнездили на балкона на апартамента, в процепи около дограмата на прозоците, в подпокривното пространство на сградата, около климатика, или друго.....

Виж още

Какво е ДДД договор и как се определя цената му?

Какво е ДДД договор и как се определя цената му?

20.04.2017
ДДД договора е документ който се изисква при отваряне на обект свързан с производството, продажбата или съхранението на храни. Контролните органи които проверяват тази документация са РЗИ (Регионална здравна инспекция) и БАБХ (Българска агенция по безопасост на храните), а МЗ (Министерство на.....

Виж още

Помощ срещу плъхове и мишки

Помощ срещу плъхове и мишки

15.02.2017
Ако имате проблем с мишки или плъхове и се нуждаете от професионален съвет и помощ срещу тези гризачи, сте попаднали на правилната фирма за борба с вредители. Бран Инсект освен, че има опит от 2005г в ДДД услугите, но и извършва посещение на място за поставяне и прилагане на най-съвременните методи и.....

Виж още