ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Евтини и качествени пластмасови шипове за птици

Код на продукт: 7218-1-10

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

За борба с кои птици са подходящи тези шипове?

Подсилени качествени и евтини пластмасови шипове за отблъскване и борба с малки и средни птици: гълъби, чайки, гларуси, лястовици, врабчета, косове, гугутки, свраки, скорци и други птици. Освен тях предлагаме и метални шипове за прогонване на птици. 

Параметри на пластмасовите шипове срещу птици:

  • Дължина  на 1 бр. шип: 33 см.
  • Височина на шипа: 10 см
  • Защитен периметър срещу птици: до 15 cm
  • Ширина на основата на шипа: 2 сантиметра
Имам много видове подобни шипове,  но нашите пластмасови шипове за отблъскване на птици са едни от най-добрите предлагани в България и са в уникално съотношение цена-качество. 
Къде са най-подходящи за приложение пластмасовите шиповете?
Изработката от подсилена пластмаса прави този модел шипове изключително дискретни и това им предимство дава възможност да се поставят за отблъскване и борба с птици кацащи върху: стрехи, улуци, первази и всякакви плоскости върху които могат да се закрепят и не желаете да кацат. Особено подходящи са за защита на статуи, паметници на културата и др., тъй като са изцяло прозрачни и дискретни, което ги прави почти незабележими и с добър естетичен външен вид.

Как се поставят шиповете за отблъскване на птици?

Всяка лента с пластмасови шипове в основата си е разделена на 9 секции, които лесно могат да се отчупят на ръка, като това позволява лекота и прецизност при монтажа им. Шиповете за отблъскване на птици могат да се поставят чрез лепило, силикон или дюбели. За най-здраво и естетично закачване ви съветваме да ги закрепяте с влагоустойчиво монтажно лепило. Всеки ред пластмасови шипове в основата си има 10 звездообразни дупки със специфичен профил, върху които при монтаж се поставя силно лепило. След това намазаната с лепило основа се залепя, чрез притискане върху мястото от което искате да защитите от птиците. Нужно е част от лепилото което е намазано отдолу на дупките на шиповете, да при натиска да излезе отгоре през дупките, и така да ги запълни като се процеди през тях, като образува своеобразни тапи на дупките. Така лентата се прихваща здраво върху повърхността, която желаете да направите непристъпна за птиците.

От какво са изработени тези качествени шипове за птици?

Основата и самите шипове е изработена от много висококачествен УВ-стабилизиран поликарбонат.

Важно: Защитават в ширина до 15 см от: чайки, гларуси, гълъби, врабчета, лястовици и други птици.

Произход : Европейски съюз

Наименование: Пластмасови шипове за птици 

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти