ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Евтини и качествени пластмасови шипове за птици

Код на продукт: 0183

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Важно: Предлаганите от нас шипове са от най-висок клас. Произведени са в Англия и нямат нищо общо с китайските и турските алтернативи. При правилна употреба производителя им дава гаранция 10 години!

За борба с кои птици са подходящи тези шипове?

Подсилени качествени и евтини пластмасови шипове за отблъскване и борба с малки и средни птици: гълъби, чайки, гларуси, лястовици, врабчета, косове, гугутки, свраки, скорци и други птици. Освен тях предлагаме и малко по-скъпите метални шипове за прогонване на птици. Металната алтернатива също е изработена в Англия.

Цена за един метър пластмасови шипове за птици: Предлагаме големи ценови отстъпки за поръчка над 50 линейни метра. Всяка лента се състои от 20 броя качествени шипа разпределени в 5 реда т.е. по 4 шипа на ред. Дължината на една лента е 34 см, като всеки шип е с дължина 11 см. Предлагаме ги на изключително евтина цената от 3.60 лева за една лента от 34 см, като три ленти покриват малко повече от един линеен метър т.е. 1,02 м. и се предлагат на цена 10.80 лева. Имайки предвид, че този модел шипове са с 10 години гаранция от производителя, цената им е наистина изгодна инвестиция за вашето спокойствие и гарантира дълготрайна защита от птиците. 

Къде са най-подходящи за приложение пластмасовите шиповете?

Изработката от подсилена пластмаса прави този модел шипове изключително дискретни и това им предимство дава възможност да се поставят за отблъскване и борба с птици кацащи върху: стрехи, улуци, первази и всякакви плоскости върху които могат да се закрепят и не желаете да кацат. Особено подходящи са за защита на статуи, паметници на културата и др., тъй като са изцяло прозрачни и дискретни, което ги прави почти незабележими и с добър естетичен външен вид.

Как се поставят шиповете за отблъскване на птици?

Всяка лента с пластмасови шипове в основата си е разделена на 9 секции, които лесно могат да се отчупят на ръка, като това позволява лекота и прецизност при монтажа им. Шиповете за отблъскване на птици могат да се поставят чрез лепило, силикон или дюбели. За най-здраво и естетично закачване ви съветваме да ги закрепяте с влагоустойчиво монтажно лепило. Всеки ред пластмасови шипове в основата си има 10 звездообразни дупки със специфичен профил, върху които при монтаж се поставя силно лепило. След това намазаната с лепило основа се залепя, чрез притискане върху мястото от което искате да защитите от птиците. Нужно е част от лепилото което е намазано отдолу на дупките на шиповете, да при натиска да излезе отгоре през дупките, и така да ги запълни като се процеди през тях, като образува своеобразни тапи на дупките. Така лентата се прихваща здраво върху повърхността, която желаете да направите непристъпна за птиците.

От какво са изработени тези качествени шипове за птици?

Основата и самите шипове е изработена от много висококачествен, УВ-стабилизиран поликарбонат, издържащ до 130°С без да губи механичните си свойства.

Важно: Подсилените пластмасовите шипове имат гаранция 10 години. Защитават в ширина на 20 см от: чайки, гларуси, гълъби, врабчета, лястовици и други птици.

Произход : U.K. (Англия)

Наименование:Пластмасови шипове за птици - Дифендър 8

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти
Препарат против лястовици и други птици - Бран Инсект

Препарат против лястовици и други птици

65.00 лв.
Не е наличен