ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Анти-Кот - течен немски репелент за прогонване на котки и кучета от външни площи

Код на продукт: 002551

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на Анти-Кот - препарат срещу котки и кучета:

Този качествен течен репелент срещу котки и кучета се произвежда в Германия и е на био основа. Препарата е ефикасен за прогонване на всички породи котки и кучета, но само от външни площи. Имаме и други продукти които са подходящи пък за защита от котки и кучета на закрито, но за открити площи Анти-Кот е най-подходящ и на най-добра цена спрямо разходната си норма. Репелента кара котките и кучетата да изпитват нетърпимост към миризмата му, която за щастие не се усеща от хората.

Начин на употреба: Разклатете репелента Анти-Кот преди употреба и разредете с нужното количество вода и нанесете върху хоризонталните външни (открити) терени – най-подходящо е да се нанесе върху тревни площи – тогава и ефекта ще е по-добър.

Действие на продукта: При 90% от случаите кучетата и котките спират да преминават през обработените с репелента места между 3-я и 7-я ден, а понякога и след 14-я ден и в много редки случаи след 21 ден. Важно е да придобият навик, че вече тази площ е неприятна за тях, а това все пак изисква търпение от ваша страна. Веднъж след като ги прогоните трябва да поддържате през 1-2 месеца с препарата за да има по-дълготрайно действие и натрапниците да не се завърнат.

Разходна норма: Както и по-горе посочихме цената на Анти-Кот е наистина изгодна, ако ви е нужна защита от котки и кучета на по-големи площи. Ето защо 500 мл от немския репелент се разтварят в 10 л вода и получената смес се разпръсква равномерно с пулверизатор или градинска пръскачка. Получената доза е достатъчна за да да прогони кучета и котки от 100 кв.м градинка или двор.

Важно: Имайте предвид, че на местата на които не желаете да има котки и кучета, ще трябва да следите и да не ги допускате да се хранят или да пият вода, или да извършват физиологични нужди, защото естественият инстинкт за тези нужди е по-силен от какъвто и да е репелент. Иначе казано следете дали някои друг не ги храни и дали животните имат алтернативно място където да се изхождат. За продължителен ефект нанасяйте Анти-Кот разтвора през 1-2 месеца. Не хранете любимците на местата от които искате да ги прогоните, тъй като глада е понякога е по силен от всичко :). Съхранявайте течния репелент за прогонване на котки и кучета в оригиналната му опаковка на прохладно и сухо място далеч от деца.

Наименование: Анти-Кот – течен прогонващ продукт срещу котки и кучета

Състав: Метил нонил кетон - 3,9 г на 100 г

Произход: Германия

Опаковка: 500 мл


Още ефективни продукти
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен