ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Мощна инсектицидна лампа PLUS ZAP 30 за убиване на насекоми

Код на продукт: 0139

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Уреда е подходящ за убиване на: комари, мухи, молци, оси, пеперуди и други насекоми.

Описание: Тази качествена мощна инсектицидна лампа срещу насекоми е изработена от алуминий. Уреда се отличава с добро качество, дължащо се на факта, че е изработена от английската фирма Pelsis  производител на доказалите се с ефектвността си в цял свят инсектицидни лампи INSECTO-O-CUTOR. Има широк спектър на приложение срещу летящи насекоми и е подходяща както за професионални нужди, така и за в жилища. Убива насекомите, чрез високо волтова решетка с ток, след което умрелите насекоми се събират в контейнер находящ се в долната част на лампата.  За улесняване на почистването контейнерчето е тип чекмедже и лесно може да се изважда.

Характреситики на инсектицидна лампа PLUS ZAP 30:
Ефективна площ на защита от насекоми: 80 – 90 кв.м. Имаме и по-евтин модел инсектицидна лампа за помещения до 50 кв.м., а също и по-мощна лампа за закрити площи до 120 кв.м.
Модела PLUS ZAP 30 е с масивна алуминиева конструкция – устойчива на мазнини, корозия и надраскване
Размери на лампата: дължина 51.4 см,  височина 26.2 см. и широчина 13 см
Инсектицидни пури: 2 x15w модел BL350/368 T5.
Отделен захранващ кабел за лесно изключване,
Странични пластмасови капаци с прорези за повишаване на обхвата и ефективността
Уреда е с три варианта за закрепяне: висяща от таван, окачена на стена и свободно сложена на маса или поставка.
Тегло: 3,4 кг.

Важно: Имайте предвид, че мощните крушки са тип пура при този модел лампи и имат полезен живот около 6000 - 7000 часа, което означава, че за да убиват насекомите е добре веднъж годишно (най-подходящото време е на пролет – април, май месец) да ги заменяте с нови. Макар и да продължават да светят, това не означава, че са ефективни. Всички други пури които подменяте са консуматив и се закупуват отделно. При почистване или запълване на контейнера с убити насекоми, този модел инсектицидна лампа против летящи насекоми има защита и автоматично се самоизключва докато не приключите със почистването не изпразните и не поставите на мястото му контейнера където се събират убитите насекоми.

Как да увеличим ефективността от лампата: За по-добър и качествен ефект винаги поставяйте лампите за убиване на насекоми в по-тъмната част на помещенията, по възможност срещу входната врата на помещението на височина на нивото на вратата т.е. между 1.90 и 2.10 метра. Поставянето на лампата до конкурентен на светлина източник може да сведе действието й до минимум, тъй като за да бъдат убити насекомите, трябва да бъдат привлечени от светлината която излъчва инсектицидната лампа  PLUS ZAP 30. В помещения с висока популация от насекоми, а също на открити терени за по-добър ефект, освен чрез лампа може да се опръска или намаже с някои подходящ мощен инсектицид срещу насекоми.

Комплекта на уреда включва: инсектицидна лампа за насекоми и крушки 2х15W

Гаранция
: 24 м.

Наименование: PLUS ZAP 30

Производител: Великобритания


Още ефективни продукти
Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари - Бран Инсект

Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари

85.00 лв.
Не е наличен