ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Агриметал (Вениш ГБ) – отрова за борба с голи и градински охлюви

Код на продукт: 0094

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на отровата за охлюви - Агриметал (Вениш ГБ): Това е изключително ефикасен качествен индийски препарат за унищожаване на градински и и голи охлюви известни още и като плужеци. До скоро Агриметал се казваше Вениш ГБ, но сега това е новото му име. Представлява гранулирана примамка за борба срещу охлюви. Препаратът е на изгодна цена и изключително влагоустойчив което го прави издръжлив дори по време на дъжд, а също и след валежи т.е. във времето когато охлювите са най-активни. За клиентите ни които искат да ползват напълно безопасен за хора, животни и растения препарат, предлагаме био репелент за отблъскване на охлюви.

Начин на употреба: Гранулираната примамка за дълготрайно унищожаване и качествена последваща борба с голи (плужеци) и градински охлюви Агриметал (Вениш ГБ) се предлага в готова за употреба форма и се прилага изключително лесно - чрез поръсване върху почвата. С отровата се третира от двете страни на домашните растенията или селскостопански и земеделски култури и насаждения - овощни и зеленчукови градини, лозя, оранжерии, разсадници и всякаква друга растителност нуждаеща се от защита от голи или градински охлюви.

Действие на ефикасната отровата: Привлича ефикасно охлювите и защитава от разстояние няколко метра. Действа качествено при контакт с плужеците , а и при поглъщане, като предизвиква обилно отделяне на слуз и изсъхване при поглъщане или контакт с лигавицата на тези мекотели.

Разходна норма: Стандартната доза на ефективния убиващ охлювите препарат - Агриметал (Вениш ГБ) е 100г/330 м² или 300 г/дка.

Област на приложение: Този ефективен препарат за борба и унищожаване на охлюви е одобрен за ползване и защита на селскостопански продукции и е предназначен за употреба на открито за третиране по земеделски култури и други насаждения. Може да се използва в частни домашни градини, оранжерии или в складове за хранителни продукти и др.

Важно: Да не се обработват самите стъбла на растенията, а само на разстояние около тях. Продуктът е запалим. Да се гаси с пяна, СО2, прах и халон. Изложен на огън, отделя токсични газове.

Наименование: Отрова за убиване на охлюви - "Агриметал"

Състав (АДВ): 40 г/кг металдехид

Произход: Индия

Опаковка: 100 грама и 300 грама


Още ефективни продукти
Био спрей с репелент против ужилване от комари - Бран Инсект

Био спрей с репелент против ужилване от комари

29.00 лв.
В наличност
Лепливи ЕКО ленти за улавяне на хранителни молци - Бран Инсект

Лепливи ЕКО ленти за улавяне на хранителни молци

18.99 лв.
В наличност