ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Антивеспе - аерозолен спрей за унищожаване на оси. Цена 29 лв.

Код на продукт: 0074

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Препаратът Антивеспе е подходящ и срещу: стършели и други жилещи насекоми

Описание: Това е силен унищожителен спрей срещу оси, стършели и техните гнезда се предлага на разумна цена под формата на аерозолен флакон под силно налягане, като се използва чрез опръскване от разстояние.

Начин на употреба: Този препарат освен, че е много силен е изключително лесен за употреба инсектицид с моментално действие. Необходимо е само да се насочи към гнездото на осите или стършелите, за да се извърши опръскването. Специалната клапа на флакона позволява пръскане от разстояние 4 метра директно към гнездата на жилещите насекоми, намалявайки риска, операторът да бъде атакуван от осите или стършелите. Разклатете добре флакона преди употреба и впръскайте на кратки интервали, насочвайки струята директно към гнездото или мястото на струпване на инсектите. За по-добри резултати третирайте вечер, когато насекомите са в гнездата си. Ако не желаете да ползвате пръскате с аерозолния спрей Антивеспе, може да ползвате безотровен капан за привличане на оси с атрактант с феромон.

Действие на продукта: Тази силна отрова за унищожаване на оси представлява мощна комбинация от 3 активни вещества, на които се дължи моменталният убиващ ефект и продължително унищожаващо остатъчно действие и напълно си заслужава цената.

Разходна норма: Един флакон позволява третирането на 5-10 гнезда, в зависимост от големината на питата на осите или стършелите.

Област на приложение: Препаратът е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за борба с оси и стършели на открито и в закрити помещения.

Важно: Препарата за оси не трябва да се използва никога срещу посоката на вятъра. Да не се вдишват парите на аерозолната отрова против оси и стършели. Да се прилага само в помещения с добра вентилация. Дръжте препарата далеч от източници на запалване. Да се съхранява далеч от храни и напитки, предназначени за хора и животни. След употреба на отровата, в случай на контакт с кожата измийте обилно с вода и сапун.

Наименование: Антивеспе срещу оси

Състав (АДВ): 0.48 % перметрин ; 0.2 % тетраметрин ; 1.2 % пиперонил бутоксид

Произход: Италия

Опаковка: флакон-спрей от 750мл


Още ефективни продукти
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен
Алфабан Супер МЕ - ефикасен препарат за борба срещу хлебарки - Бран Инсект

Алфабан Супер МЕ - ефикасен препарат за борба срещу хлебарки

6.50 лв.
Не е наличен