ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Монарх – живоловен капан подходящ за плъхове

Код на продукт: 0100

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: : Ефективният капан Монарх е на малко по-висока цена от останалите ни продукти срещу гризачи, но представлява изключително здрав живоловен уред за многократно улавяне на плъхове. Той е с размери: 410 x 220 x 180 мм и е изработен от неръждаем материал с поцинковано покритие, което позволява да се използва дори на места с висока влажност, като канализации, мазета и открити пространства. За жилища и сухи помещения предлагаме класическия евтин и качествен капан за плъхове с пружина, а също и  капан с неотровна примамка.  

Начин на употреба капана Монарх: Залага се на местата, където се наблюдава висока активност на гризачите, като за повишаване на неговата ефективност може да се използва предварително заложена примамка, под формата на любима на гризачите храна или обогатен с атрактант родентицид.

Действие на продукта: След залагането на хранителна примамка по ваш избор, привлечения и попаднал в капана гризач се улавя жив. Тъй като живоловният капан Монарх работи чрез залагане на неотровна примамка, той е особено ефективен за улавянето на плъхове в закрити и открити помещения, шахти, канализации, мазета, складове и други места където не е възможно да се използват отрови.

Разходна норма: В зависимост от числеността на гризачите.

Област на приложение: Живоловният и поцинкован капан за улавяне на плъхове - Монарх е на изгодна цена и на практика е приложим на всякакви места. Той е изключително подходящ за дератизация на места, където употребата на токсични субстанции е противопоказна или нежелана, като това са главно хранителни обекти, складове за съхранение на храни и фуражи и помещения за съхранения на селскостопанска продукция.

Важно: Проверявайте редовно капана за уловени гризачи, като при наличие на такива е наложително да се следват правилата за тяхното безопасно унищожение. Изхвърляйте мъртвите плъхове само на указаните за целта места, като спазвате указанията на здравните власти.

Наименование: МОНАРХ – живоловен капан за плъхове

Произход: Англия

Опаковка: 1бр


Още ефективни продукти