ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Евтин капан за улавяне на плъхове с неотровна примамка - SUPER CAT – цена 15 лв.

Код на продукт: 0152

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Кои гризачи улавя и убива този модел капан? Този евтин капан е подходящ за улавяне на плъхове, но не и на мишки, тъй като те са по-малки на размер и е възможно да не го задействат - за тях предлагаме други модели специализирани ефективни капани с неотровна примамка. Модела е произведен в Швейцария от качествени материали и на разумна цена. Примамката му не е отрова, но много силно привлича плъховете. Този капан не е подходящ и за привличане и улавяне на съсели (сънливци), но е съобразен да убива дори едрите плъхове.

Къде може да се използва капана за плъхове? Понеже този модел капан привлича плъховете само чрез залагане на хранителна неотровна примамка т.е. не се използват биоциди за убиването на гризачите и така капаните от този тип може спокойно да се употребяват практически навсякъде в бита на открито или закрито без да има опасност от увреждане на природата, хората и животинските видове различни от плъхове и мишки.

Каква стръв е поставя в убиващия плъховете капан? Поставя се готова стръв (примамка) от фъстъчено масло и специфични атрактанти. Стръвта е консуматив и се закупува отделно, като в комплекта който продаваме има включена и примамка за плъхове и може директно да се използва за улавянето им.

Важно: Капана има ухо в където може да се прокара връвчица с която да се завърже за предмет, тъй като понякога плъховете могат да го преместят. Пипайте капана винаги с ръкавици, по възможност за еднократна употреба. При по-висока численост от вредители и при нежелание да ползвате отровни препарати срещу гризачи, може да заложите уред за отблъскване на плъхове и мишки

Как работи капана за улавяне на плъхове?

1. Лостчетона капана се натиска надолу, това позволява да отстраните защитната тапа от стръвта и SuperCatе вече готов за употреба.


2. Поставете капана за улавяне и убиване на плъхове на място, където сте виждали вредните гризачи или в близост до намерени техни изпражнения. Отворения край на уреда да е към стената, тъй като плъховете, а и мишките се придвижват в повечето случаи покрай стените.


3. Проверявайте капана редовно за уловени гризачи. Освен, че е на евтина цена, от уреда може да отстраните хванатия мъртъв гризач само, чрез едно лесно натискане на лостчето, което е разположено на гърба на капана. Това става съвсем бързо, без дори да докосвате гризача и SuperCat отново е готов да се използва.


 

Тегло на капана: 190 г

Наименование: "SUPER CAT" – капан за плъхове

Производител:  Swissinno - Швейцария

Опаковка: 1 бр. капан със неотровна стръв  - примамка за улавяне на плъхове


Още ефективни продукти