ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Соларен ултразвуков уред за прогонване на дребни птици: врабчета, лястовици, гълъби и врани - Птицегон

Код на продукт: 60090-10

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Кои птици прогонва соларния уред - птицегон?

Този немски ултразвуков соларен уред е известен и като птицегон и отлично прогонва кацнали врабчета, гълъби, лястовици, врани и други малки птички. Устройстовото е надеждно и подходящо да отблъсне описаните птици и да защити качествено къщата и градината ви от тях.

ВАЖНО: За птици в полет и особено срещу летящи лястовици препоръчваме уреда с 8 говорителя

Изключително е подходящ е за предпазване на покриви или фасади, а също овощни дръвчета от нежелано накацване на птици: гълъби, лястовици, врани и врабчета и други по-малки на размер видове птици. Уреда е подходящ и за защита от набези на птици върху автомобили, тераси, беседки и други места които искате да останат чисти и без екстременти от летящи натрапници.

Как се захранва устройството?

Захранването на птицегона е изключително иновативно и напълно безплатно, тъй като се използва соларен панел зареждащ се от слънчевата светлина. 

Важно: първоначално соларния уред срещу гълъби, врабчета, лястовици и врани трябва да се остави на изключено положение на пряка слънчева светлина за около един ден, а може и за два дни. Така ще се заредят и активират соларните му батерии и ще работи на оптимална мощност.

Важни технически характеристики на уреда: 

 1. Соларния панел може да се мести във всички посоки и излъчва постоянно променящи се ултразвукови вълни в диапазон от 23 000 Hz до 50 000 Hz, който постоянно мени честотата си, а това гарантира, че птиците ще си търсят по-спокойно място където да свият гнездата си, да се размножават или почиват. 
 2. Обхватът на уреда срещу гълъби, врабчета, лястовици и врани е 7 метра и това го прави идеален за защита на къща ви, без да пречите и дразни птиците на съседите. 
 3. Ултразвука за борба с птици не се чува от хората.
 4. Птицегона има вграден сензор за движение, който се задейства, когато пред него се появят птици. Детектора работи при ъгъл от 110 ° и диапазон от 7 метра.
 5. Уреда е устойчив на водни капки и може да се използва на открито.
 6. Соларната батерия  е включена в цената на птицегона.
 7. Уреда за прогонване на птици разполага с 2 мигащи светодиода.
 8. Този птицегон разполага с два режима на работа. При  "ON 1" уредът излъчва ултразвук и изпраща мигаща светлина, а при режим "ON 2" уредът не мига, а само излъчва ултразвук

За колко време изчезват птиците след поставяне на птицегона?

ВАЖНО:

 • Първоначално птиците възприемат звука несъзнателно, но в дългосрочен план, започват да си търсят ново по-тихо местенце за живот.
 • Периода в който птиците изчезват и настъпва пълен ефект от уреда трае от няколко дни до 2 седмици, а в много редки случаи до 4 седмици!
 • Някои популации от птици дори първоначално кацат върху самия птицегон - така птиците защитават своята територия.
 • Шумът не е вреден за животните и хората, но отблъсква успешно: врабчета, лястовици, гълъби, врани и други по-малки птици.
 • Уреда не действа единствено на глухи птици.
 • Гарантираме, че това е един от топ продуктите ни и клиентите ни са много доволни от този птицегон, който продаваме повече от 9 години.
 • Уредът не действа при вече изградени или частично изградени гнезда на лястовички, тъй като ултразвуковият импулс не преминава през прегради и стени! 

Размер на птицегона: 135 x 80 x 115 мм

Гаранция: 2 години

Наименование: Птицегон за отблъскване и прогонване на птици

Производител: GARDIGO – Германия


Още ефективни продукти