ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Соларен ултразвуков уред за прогонване на дребни птици: врабчета, лястовици, гълъби и врани - Птицегон

Код на продукт: 60090-10

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Кои птици прогонва соларния уред - птицегон?

Този немски ултразвуков соларен уред е известен и като птицегон и отлично прогонва врабчета, гълъби, лястовици, врани и други малки птички. Устройстовото е надеждно и подходящо да отблъсне описаните птици и да защити качествено къщата и градината ви от тях.

Какво може да защитите с уреда?

Изключително е подходящ е за предпазване на покриви или фасади, а също овощни дръвчета от нежелано накацване на птици: гълъби, лястовици, врани и врабчета и други по-малки на размер видове птици. Уреда е подходящ и за защита от набези на птици върху автомобили, тераси, беседки и други места които искате да останат чисти и без екстременти от летящи натрапници.

Как се захранва устройството?

Захранването на птицегона е изключително иновативно и напълно безплатно, тъй като се използва соларен панел зареждащ се от слънчевата светлина. 


Важни технически характеристики на уреда: 

  1. Соларния панел може да се мести във всички посоки и излъчва постоянно променящи се ултразвукови вълни в диапазон от 23 000 Hz до 50 000 Hz, който постоянно мени честотата си, а това гарантира, че птиците ще си търсят по-спокойно място където да свият гнездата си, да се размножават или почиват. 
  2. Обхватът на уреда срещу гълъби, врабчета, лястовици и врани е 7 метра и това го прави идеален за защита на къща ви, без да пречите и дразни птиците на съседите. 
  3. Ултразвука за борба с птици не се чува от хората.
  4. Птицегона има вграден сензор за движение, който се задейства, когато пред него се появят птици. Детектора работи при ъгъл от 110 ° и диапазон от 7 метра.
  5. Уреда е устойчив на водни капки и може да се използва на открито.
  6. Соларната батерия  е включена в цената на птицегона.
  7. Уреда за прогонване на птици разполага с 2 мигащи светодиода.


ВАЖНО: Първоначално птиците възприемат звука несъзнателно, но в дългосрочен план, започват да си търсят ново по-тихо местенце за живот. Шумът не е вреден за животните и хората, но отблъсква малките птици надалеч. Ефектът от устройството може да се появи веднага или в зависимост от птиците до няколко дни. Уреда не действа на глухи птици.

Размер на птицегона: 135 x 80 x 115 мм


Гаранция: 2 години

Наименование: Птицегон за отблъскване и прогонване на птици

Производител: GARDIGO – Германия


Още ефективни продукти
Препарат против лястовици и други птици - Бран Инсект

Препарат против лястовици и други птици

60.00 лв.
Не е наличен