ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Соларно зарядно за уреди за прогонване на птици и за други вредители “PS-SOLAR”

Код на продукт: 0197

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Къде е подходящо да се ползва соларното зарядно“PS-SOLAR”?
Може да се ползва на места където няма други алтернативи за захранване на уреди за борба с вредители. Този соларен комплект е специално разработен да захранва машинката ни срещу птици, но спокойно може да се ползва и за захранване на други устройства.

Всеки комплект от соларното зарядно съдържа:
1 бр. комплект за соларна енергия PS-SOLAR
1 бр. конзола за монтиране на стена
1 бр. поставка на кол

 Инструкции за употреба на “PS-SOLAR”!

  1. Как се зареждат  батериите

Преди да използвате соларното зарядно за първи път е необходимо батериите да бъдат заредени. Това трябва да се направи на закрито по следния начин. Отворете капака отстрани и свържете 3-милиметровия жак на AC/DC адаптера, който върви с ултразвуковия ви уред за прогонване на вредители. Оставете да се зарежда поне 12 часа. След това извадете щепсела, когато е готово.

  1. Монтиране и свързване към уреда за отблъскване на вредители

Монтирайте соларния захранващ комплект PS-SOLAR в рамките на 30 см от уреда за отблъскване на вредители, като използвате или конзолата за стена, или поставката на кол, които се предоставят с комплекта. Свържете към  уреда за отблъскване на вредители с помощта на вградения кабел на PS-SOLAR. Включете PS-SOLAR на позиция ON и тествайте работата на уреда за отблъскване на вредители, като следвате инструкциите, предоставяни с него.
Трябва да се знае, че когато соларното устройство PS-SOLAR се зарежда, червената светлина на уреда за отблъскване на вредители остава ИЗКЛЮЧЕНА. Това е с цел да се пести от енергията на батерията. Може да зареждате PS-SOLAR, докато е свързан с уреда за отблъскване на вредители. Ако направите това, червената светлина на уреда ще започне да свети, докато тече зареждането, и ще се изключи едва, когато PS-SOLARнапълно се зареди.

  1. Разполагане на соларен захранващ комплект PS-SOLAR

За да се зарежда максимално добре от слънцето, завъртете соларното устройство PS-SOLAR или го наклонете, така че да е обърнато към слънцето следобедно време. Не е необходимо да „следва“ слънцето или да коригирате непрекъснато позицията му. Соларният панел е много чувствителен дори и към малко количество слънчева светлина стига да не е обърнат в напълно обратна на слънцето посока, той ще получава достатъчно слънчева светлина, за да зарежда ултразвуковия уред срещу вредители.
Понякога може да е необходимо да засилвате зареждането от слънчевия панел, особено в периоди на много силно притъмняване.В такива ситуации е нужно само да повторите описания по-горе процес, за са възстановите зареждането на максималното ниво. След това може да се възползвате от неограничена и напълно безплатна енергия, благодарение на

Тегло на соларния комплект: 0.440 кг.

Произход: Brighter Image Ltd. – Ирландия


Още ефективни продукти
Механчен гребен VM-X200 ефикасен уред за премахване на въшки и гниди, от косата - Бран Инсект

Механчен гребен VM-X200 ефикасен уред за премахване на въшки и гниди, от косата

45.00 лв.
В наличност
Инсектицидна лампа Light Spider IP65 Inox за HACCP (ХАСЕП) - Бран Инсект

Инсектицидна лампа Light Spider IP65 Inox за HACCP (ХАСЕП)

410.00 лв.359.00 лв.
Не е наличен
Мощна инсектицидна лампа PLUS ZAP 30 за убиване на насекоми - Бран Инсект

Мощна инсектицидна лампа PLUS ZAP 30 за убиване на насекоми

172.90 лв.
В наличност