ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Електронен гребен VM-X100 за премахване на въшки и гниди

Код на продукт: УР 001

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Описание: Този електронен гребен за премахване на въшки  гниди е произведен във Франция и е подходящ както за домашна, така и за професионална употреба. Освен, че отстранява въшките от косата, той унищожава и техните яйца – гнидите. Работи с батерия и е лесно преносим. Подходящ за деца и възрастни.

Начин на употреба на VM-X100: Следвайте инструкциите на производителя. Захранва се с батерия 1.5V (ААА). Не използвайте уреда върху мокра или влажна коса. Винаги дезинфекцирайте електронния гребен със 70% спиртен разтвор, дори и ако друг член от вашето семейството го е използвал. Пазете да не увредите зъбите на гребена, чрез изпускане на пода и т.н.

Действие:  Гребена VM-X100 е напълно безвреден за деца и възрастни и унищожава въшките и гнидите, мигновено щом преминат през зъбчетата на гребена. Благодарение на уникалната форма на френския електронен гребен, гнидите по естествен път се разделят, откъсват и премахват от косата по време на самото разресване с електронния уред.

Област на приложение: За ползване в домашни условия или професионална употреба.

Важно: Внимателно почиствайте гребена за въшки след всяко ползване. Ако чувате бръмчене което изчезва или е на пресекулки и при натискане на копчето не се включва уреда, моля проверете си заряда на батерията.

Наименование Електронен гребен за премахване и унищожаване на въшки и гниди "VM-X100"

Гаранция: 2 години

Произход: Франция


Още ефективни продукти