ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Механчен гребен VM-X200 ефикасен уред срещу въшки и гниди

Код на продукт: 0136

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Описание: Този френски механичен гребен има 100%  ефективност при отстраняването и убиването на въшките и техните яйца – гнидите. Може да се използва както за лични, така и за професионални нужди.  Голямо предимство на уреда е, че работи без батерия и може да се ползва на суха или влажна коса, което го прави универсален в борбата с въшките и гнидите. Освен, че убива въшките и гнидите, той ги и отстранява от косата. Лесно преносим е и работи с батерия. Подходящ е както за деца, така и за възрастни. Цена: 45 лв.

Начин на употреба на уреда VM-X200
:
 1. Хванете кичур коса с ширина около 5 см.
 2. Разрешете косата бавно от корена към върха.
 3.  Повторете това върху всички кичури.

Важно: Следвайте инструкциите на производителя  и винаги дезинфекцирайте електронния гребен VM-X200 със 70% спиртен разтвор, дори и ако друг член от вашето семейството го е използвал.

Действие:   Гребена VM-X200 е на приемлива цена и е напълно безвреден за деца и възрастни и убива въшките и гнидите, мигновено щом преминат през зъбчетата на гребена. Благодарение на уникалната форма на гребена, гнидите по естествен път се разделят, откъсват и премахват от косата по време на самото разресване с уреда.

Област на приложение: Уреда е подходящ за ползване в домашни условия или за професионална употреба. Безопасен е за скалпа и косата, както и абсолютно безболезнен и дори за малки деца.

Важно: Внимателно почиствайте гребена за отстраняване на въшки след всяко ползване. Ако чувате бръмчене което изчезва или е на пресекулки и при натискане на копчето не се включва уреда, моля проверете си заряда на батерията. Пазете да не увредите зъбите на гребена, чрез изпускане на пода и т.н.

Наименование: Механичен гребен "VM-X200" за убиване и отстраняване на въшки и гниди.

Гаранция: 2 години

Произход: Франция


Още ефективни продукти