ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Спрей против кучета и котки защитава от надраскване и маркиране

Код на продукт: 002928

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Описание на спрея против надраскване и маркиране на териотория: Произведен е в Германия и е подходящ за защита на ценни за вас предмети и места които не искате да бъдат маркирани (с изпражнения или урина) или надраскани от домашните ви любимци, независимо дали са котки или кучета.  Няма миризма която би могла да се усети от хората, но аромат се усеща и прогонва всички породи кучета и котки. Подходящ за ползване в сгради, но ако се наложи може да се ползва и на открито, макар че за там имаме други по-подходящи продукти: антикот и зелен гел

Начин на употреба на спрея: Разклатете добре флакона против маркиране на териотории от котки и кучета преди да решите да го използвате, след което опръскайте местата до които не искате животното да се доближава и надрасква или уринира.

Действие на продукта: След нанасянето на спрея изчакайте от 3 до 7 дни и в редки случи до 14 дни за да може кучето или котката да придобият навик и да спрат да причиняват щети по предметите. Успеваемостта на този продукт е около 90-95% поради което го считаме за много качествен. Освен това цената му е изключително атрактивна.

Разходна норма: Зависи от площта и предметите , които желаете да защитите, но един флакон е достатъчен за средно голямо двустайно жилище.

Важно: Съхранявайте спрея против кучета и котки на място далеч от деца. 3a продължителен ефект нанасяйте първоначално през 14 дни, а след това минимум през 1-2 месеца.

Наименование: Спрей против кучета и котки за защита от маркиране и надраскване на предмети

Състав: Метил нонил кетон - 3,9гр. на 100 гр. и горчив агент

Произход: Германия

Опаковка: 175 мл


Още ефективни продукти
Препарат за прогонване на котки и кучета с обезмирисител - Бран Инсект

Препарат за прогонване на котки и кучета с обезмирисител

36.00 лв.30.00 лв.
Не е наличен
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен