ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Електронен уред за борба с гризачи МС-201 – цена 21 лв.

Код на продукт: 0145

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Уреда е за борба с гризачи: плъхове и мишки

Подходящ за приложение в: затворени по-малки на размер помещения, като килери, гаражи и мазета с квадратура до 30 кв.м, в които няма постоянно човешко присъствие, тъй като шума от този модел уреди се долавя и от хората.

Как работи уреда за борба с гризачи (мишки и плъхове): генерираните от устройството акустични вълни са неприятни за гризачите и под въздействието им те избягват от своите скривалища и започват да търсят другаде убежище и рядко се завръщат обратно. С цел гризачите да не привикнат към акустичните вълни, се редуват две различни честоти, като втората им действа стресиращо и възпрепятства приспособяването им към звука.

Важно: за по-добър ефект в борбата срещу плъховете и мишките не разчитайте само на уреда да ги отблъсне, а отстранете всички хранителни отпадъци от пода, зад мебелите и в шкафове и чекмеджета и т.н. Докато е пуснат уреда поддържайте нужната хигиена и продължете да следете гризачите да няма какво да ядат или пият в помещенията от които желаете да ги изгоните. Оставете и изходи - отворена врата или прозорец през които да напуснат дома или офиса ви. Добре почистените от храни и течности  помещение увеличават многократно ефекта от уреда. Когато установите, че мишките и плъховете ви напуснат, моля не изключвайте уреда – така ще предотвратите завръщането им.

Внимание: Уреда за борба с гризачи  е на изгодна цена и не трябва да се използва на открито или в помещения с вода - бани, перални помещения и др. Трябва да се включва само към мрежа 220V/50Hz; Никога не включвайте и изключвайте устройството с мокри или влажни ръце и го пазете далеч от деца. Да се почиства само с мека суха кърпа при положение когато е изключен от контакта. Не запушвайте отвора на уреда, защото така той става неефективен.

Технически данни: Уреда не работи когато не свети червената лампа.Консумацията на електроенергия е изключително минимална - под 5W и няма да се отрази на сметка ви за ток.Захранващо напрежение: 220V/50Hz и тегло на уреда 77 г. Да се ползва за малки помещения до 30 кв.м. – предимно мазета и гаражи, защото е с шумен ултразвук доловим от хората.

Наименование: MC-201

Произход: България

Гаранция:  2 години

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти