ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Електронен апарат против гризачи и насекоми с ултразвукови импулси

Код на продукт: STOP-93-10

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Електронния ултразвуков апарат е подходящ за борба против: мишки, плъхове и пълзящи насекоми - хлебарки, мравки, паяци, жътварки, бръмбари и др. Ефективен е за закрити площи с квадратура до 93 кв.м. За помещения до 50 кв.м. имаме по-евтин уред на много изгодна цена. За помещения до 160 кв.м. имаме уред за защита от гризачи, който освен ултразвук изпраща и мигаща светлина срещу вредителите. 

Описание на електронния апарат: Излъчва звуци с честота от 26 kHz, които са недоловими за хората и домашните любимци като кучета, котки, птици и други топлокръвни животни. Те обаче са силно неприятни и действат прогонващо на други домашни животни, като хамстери, тарантули и морски свинчета. Електронния апарат осъществява хуманна и безотровна защита от гризачи:мишки, плъхове и пълзящи инсекти: мравки, паяци, хлебарки, жътварки, бръмбари и др. Апарата прогонва вредителите като излъчва мощен ултразвуков сигнал с променяща се „вълнообразно“ честота. Този интелигентен метод не позволява на вредителите да свикнат с честотата и по този начин се гарантира по-висока ефективност на апарата за борба с вредители.
Доказано е в лабораторни условия, че ултразвук с честота 26 kHz атакува силно нервната система на вредните гризачи и е изключително неприятен за пълзящите насекоми, като ги кара да напуснат защитаваната от уреда територия. Електронния ултразвуков апарат няма вредно действие срещу хора, включително и бременни жени и не нарушава функциите на алармени системи, радио и ТВ приемници, телефони и друга електроника.

Важно: За да има максимална ефикасност уредът не трябва да бъде покриван, да не се намира зад прегради, стени и др. препятствия.Охранява ефективно помещения до 93 кв.м. Тогава, когато помещението е преградено, следва да се постави уред във всяка отделна обособена единица

Как въздейства срещу вредителите този електронен апарат?
За максимален ефект от електронния апарат, същия трябва да стои включен в електрическата мрежа  непрекъснато т.е. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Ефектът при борба с гризачите се забелязва между 5-14 дни, като обезпокоените и раздразнени от силния ултразвук гризачи започват да търся пролука в стените или открехната врата или прозорец през които да напуснат помещението в което сте заложили апарата. Ето защо помислете и оставете място от което гризачите да напуснат. Ако търсите по-бързо разрешаване на проблема е добре да си закупите и препарати срещу гризачи. 

Ефектът при борба с инсектите (хлебарки, паяци, бръмбари, мравки, жътварки и т.н.) е, че в първите дни след включване на електронния ултразвуков апарат стават по-активни, защото ултразвуковите честоти силно ги раздразват и ги карат да напуснат укритията си. Под въздействието на ултразвуковия апарат инсектите започват да губят способности за размножаване, което означава, че вече снесените яйца ще продължат да се излюпват, но след пускане на апарата вече няма да снасят нови яйца в помещенията където е уреда. Така числеността на инсектите постепенно се редуцира и след 21 дни от включване на електронния апарата се забелязва най-силния ефект. За по-бърз ефект срещу инсектите е добре да комбинирате апарата с напръскване с инсектицид срещу насекоми.

Внимание: Понякога не са изключени случайни посещения на гризачи, в търсене на прехрана или вода. Сигурно е обаче, че те няма да останат постоянно на охраняваната територия, ако спазвате нужната хигиена и не изключвате електронния ултразвуков апарат.

Технически параметри: Захранващо напрежение на апарата е 220-240V/50Hz, като консумира едва 3W и е с минималното тегло от 90г. Уредът не изисква никакво обслужване и има добър естетически външен вид. 

Гаранция на апарата: 24 месеца

Наименование: Апарат против вредители „Slimline 1000“

Произход: BrighterImageLtd. – Ирландия


Още ефективни продукти
Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки - Бран Инсект

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен